Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Sony plánuje další Malé ženy

Snad všechny ženy znají knihu Malé ženy od Louisy May Alcottové, která se dočkala již několik filmových zpracování. První spatřilo světlo světa v roce 1933 s Katharine Hepburnovou v hlaví roli, v roce 1949 si zahrála hlavní roli Elizabeth Taylorová a v té zatím poslední z roku 1994 Winona Ryderová. Bude to tak již 20 let, co se Malé ženy objevily na filmovém plátně a studio Sony Pictures (které natočilo verzi z roku 1994) se proto rozhodlo, že je nejvyšší čas pro novou podobu tohoto klasického příběhu.

Scénáře se ujme Olivia Milchová a produkovat budou Denise Di Noviová a Robin Swicordová. Na herecké obsazení je ještě příliš brzy, ale je tu i šance, že by se některá z původních hereček mohla vrátit do některé ze straší rolí – buď matky dívek nebo jejich tety. V daném věku jsou z původního složení z roku 1994 hned 3 – Winona Ryderová, Claire Danesová a Kirsten Dunstová. Tak se nechme překvapit.

Zdroj: Variety

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

15 − six =

Starší příspěvky:
Vin Diesel trénuje s Tonym Jaa na Rychle a zběsile 7

Natáčení Rychlých a zběsilých 7 je v plném proudu, ale herci se nepromenádují pouze před kamerami podle daného scénáře, někteří...

Zavřít