Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Část výtěžku z prodeje Fast & Furious 6 půjde na nadaci Paula Walkera

rychleStudio Universal Pictures se na základně uplynulých tragických událostí rozhodlo, že část zisku z prodeje snímku Rychle a zběsile 6 na DVD, Blu-ray i v digitální podobě půjde na konto neziskové nadace Paula Walkera Reach Out WorldWide.

Reach Out WorldWide je sítí profesionálů jejichž dovednosti zhodnotí místní situaci v případech přírodních katastrof a umožní tak rychlejší přísun pomoci. Paul organizaci založil po zemětřesení v roce 2010 na Haiti a vrhl se na charitativní činnost.

„S odchodem Paula, ztratil svět muže, který velkou část svého života zasvětil pomoci druhým. Truchlíme s jeho rodinou, přáteli i fanoušky po celém světě,“ uvedla Donna Langleyová, ředitelka Universal Pictures. „Chceme oživit vzpomínku na Paula a uctít jeho památku tím, že budeme podporovat jeho nadaci, protože Reach Out WorldWide dává naději těm, kteří musí začít znovu poté, co zažili přírodní katastrofu.“

Paulova rodina zároveň projevila přání, aby všichni, kteří chtějí Paulovu památku uctít nějakým darem nebo květinami, raději podpořili právě tuto nadaci.

Zdroj: Reach Out WorldWide

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

seven + twelve =

Starší příspěvky:
Po Hvězdných válkách přebírá Disney i Indianu Jonese

Tak tato informace asi příliš mnoho lidí nepřekvapí. Zvláště, když George Lucas prodal Disney svou společnost Lucasfilm a hned nato...

Zavřít