Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Brad Pitt a Tom Cruise po letech opět spolu?

interviewSUpiremStudio 20th Century Fox plánuje film z postředí automobilových závodů s názvem Go Like Hell. Předlohou ke scénáři je kniha A. J. Baimeho Go Like Hell: Ford, Ferrari and Their Battle for Speed and Glory at Le Mans.

Režírovat bude Joseph Kosinksi a v jedné z hlavních rolí se objeví Tom Cruise, ke kterému by se podle všeho mohl připojit Brad Pitt. Vypadá to tedy, že by nás mohli čekat o trošku hvězdněji obsazení Rivalové, jen místo formulí budou po dráze v Le Mans kroužit velmi rychlá závodní auta a vedle rivality řidičů bude hrát ohmonou roli rivalita mezi automobilkami Ferrari a Ford.

Oficiální synopse knihy uvádí toto:

Na začátku 60. let začala  automobilová společnost Ford Motor Company zaostávat za snahou vyrábět auta finančně dostupná pro všechny lidi. Firmu převzal mladý Henry Ford II. Neměl obchodní zkušenosti, ale věděl, že musí s podnikem rychle něco udělat. Velký boom přišel s auty slibujícími rychlost a styl. Mezitím Enzo Ferrari, jehož auta tento styl představovala, přebíral vládu nad evropskými automobilovými závody. Vytvářel krásná sportovní auta, „science fiction“ na kolech, díky tomu ho ale také nazývali vrahem, neboť v jeho vozech zahynulo mnoho řidičů.

Go Like Hell vypráví příběh Henryho Forda, který se s pomocí vizionáře Lee Iacoccy a bývalého závodního jezdce a inženýra Carrolla Shelbyho pokusil Ford oživit. Jejich cílem byo zamířit na pole evropských závodů a sestrojit takové auto, které by porazilo Ferrari v jeho vlastní hře v nejprestižnějším a nejtvrdším závodě na světě.

Tom Cruise by se měl ujmout role Shelbyho, účast Brada Pitta je zatím nejistá. Producenty jsou Lucas Foster a Alex Young. Tak uvidíme, jestli se po letech od Pittova a Cruisova společného snímku Interview s upírem dočkáme další spolupráce…

Zdroj: THR

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

12 + 5 =

Starší příspěvky:
3 Days to Kill – trailer

Ethan Runner je mezinárodní špión, který se rozhodl skončit se svým dosavadním životem. Chce obnovit svůj vztah s manželkou a...

Zavřít