Pages Navigation Menu

Filmové novinky

J. J. Abrams: „Scénář k Epizodě VII je hotový.“

JJAbramsJe to tu! Vše je připraveno na natáčení dalšího dílu Hvězdné ságy. Scénář k snímku Star Wars: Episode VII je hotový! Tuto informaci sdělil médiím sám režisér a spoluautor scénáře J. J. Abrams.

„Pracujeme velmi tvrdě, máme scénář a přípravy opět pokročily,“ uvedl Abrams. „Plnou parou vpřed, však víte,“ dodal režisér a jistě si je sám vědom, jak velkou radost udělal všem fanouškům této ságy.

Natáčení by mělo začít v dohledné době, neboť premiéra je zatím stanovena na prosinec příštího roku. Zatím poslední drby se točí kolem zápletky, které uvádějí, že v centru dění bude nová generace hrdinů a že Mark Hamill, Carrie Fisherová a Harrison Ford se objeví jako starší ztělesnění jejich postav z původní trilogie (ani nevím, jak jinak by se mohli objevit, když skutečně zestárli…) Já bych se spekulací raději vyvarovala a nechala se překvapit. Jakmile začne natáčení, vše se jistě dozvíme.

Zdroj: TheWrap

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

5 + four =

Starší příspěvky:
300: Vzestup říše – trailer č. 2

Řecký generál Themistokles se pokusí sjednotit Řecko tím, že vede útok měnící průběh války. Themostikles stojí proti obrovské perské armádě...

Zavřít