Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Paul Bettany se připojí k Avengers už i hmotně

Paul Bettany - Berlin Film Festival 2011Paul Bettany se poprvé představí ve snímcích Marvelu i sám osobně. Pokud vám tato věta přijde podivná, tak vězte, že v originále tento britský herec propůjčil hlas úžasnému počítači Tonyho Starka J. A. R. V. I. S.ovi a to ve snímcích Iron Man, Iron Man 2, Iron Man 3 a Avengers.

V druhém díle posledně zmíněných Avengers – Avengers Age of Ultron se totiž ujme role robota jménem Vision a podle všeho právě probíhají i první testy kostýmů ve studiích v Sheppertonu.

Pro neznalce komiksů jen doplním informaci, že Vision byl členem Avengers od té doby, co jej stvořil (a pozor!) Ultron, aby mu pomohl v boji proti tomuto superhrdinskému týmu. Vision se ale nakonec přidal na stranu dobra a Avengers a stal se jejich velmi platým členem. Ačkoli je to android, zamiluje se v komiksové předloze do Scarlet Witch (ta se Avengers také poprvé objeví) a vezme si ji za ženu. Nejdůležitější jsou ale jeho schopnosti – dokáže využít energii, která jej pohání jako zbraň a zároveň dokáže měnit hustotu svého těla od nejlehčího až po téměř nezničitelnou jako diamant.

Pro všechny fanoušky ale jistě bude nejzajímavější okamžik toho, jak filamři spojí Visiona s J. A. R. V. I. S.em…

Zdroj: Variety

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

eleven + fifteen =

Starší příspěvky:
Planes: Fire & Rescue – trailer č. 2

Z Práška je světoznámý závodník, kterého právě zdrtila zpráva, že jeho motor je natolik poničený, že už nikdy nebude moci...

Zavřít