Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Tarzanova premiéra je v plánu na rok 2016

AlexanderSkarsgårdMiniStudio Warner Bros. oficiálně oznámilo, že jejich nová verze hraného snímku Tarzan bude mít premiéru v červenci 2016. Za kameru se postaví David Yates a slavného opičního muže ztvární Alexander Skarsgård.

Vedle charismatického Švéda se ale ve snímku objeví i Margot Robbieová, Christoph Waltz a Samuel L. Jackson! A jak už jsme více méně zvyklí, Waltz si střihne padoucha, zatímco Jackson věrného kamaráda a Tarzanovu lásku Jane samozřejmě jediná zmíněná žena – Margot.

Pokud čekáte nové zpracování klasického Tarzanova příběhu, jste vedle. Autoři scénáře Stuart Beattie, Craig Brewer, John Collee a Adam Cozad nás zavedou do období po těchto již několikrát ztvárněných událostech. Tarzan nyní žije v Londýně a do džungle se musí vrátit na rozkaz královny Viktorie. Má totiž prošetřit podezřelé obchody kolem jednoho z tamních dolů.

„Získali jsem úžasné mezinárodní herecké obsazení, které bude tento příběh vyprávět. Těšíme se na to, co si tento tým pro nestárnoucí příběh připraví,“ uvedl Greg Silverman z Warner Bros.

Zdroj: The Wrap

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

nineteen + ten =

Starší příspěvky:
První plakát z Walkerova snímku Brick Mansions je tu

Před tragickou smrtí stačil Paul Walker natočit několik snímků, které stále čekají na premiéru a a jedním z nich je...

Zavřít