Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Reese Witherspoonová bude produkovat novou fantasy trilogii

ReeseWitherspoonJe to až neuvěřitelné, kolik v současnoti vychází fantasy sérií a jaký mají u dospívající generace úspěch. Stále přibývají nové a nové, takže filmová studia hlídkují u knihkupectví a slídí, co by mohla oživit v podobě filmové adaptace a kasovního trháku. Není proto velkým překvapením, že v sítích studia Lionsgate uvízla i práva na rodící se fantasy trilogii z pera Kimberly McCreightové s názvem The Outliers.

Nutno dodat, že první díl trilogie vyjde až v roce 2015 a že jednou z producentek snímku bude Reese Withersponová, u které ani není vyloučeno, že pokud se jí bude líbit scénář, ujme se i nějaké z rolí. Dalšími producenty budou Todd Lieberman, David Hoberman a Bruna Papandreová.

Hlavní hrdinkou příběhu je mladá žena snažící se vyšetřit zmizení svého nejlepšího kamaráda. Nakonec ho najde na odlehlém místě jako člena skupiny zvané Outliers, která tvrdí, že dokáže přeměnit lidskou intutici v mocnou psychologickou zbraň. Hrdinka se ke skupině připojí, ale velmi záhy se ocitá na útěku a bojuje o holý život.

Zdroj: Variety

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

ten + nine =

Starší příspěvky:
Ratatouille a Úžasňákovi čeká premiéra ve 3D!

Josh Hollander, ředitel 3D produkce studia Pixar prozradil, že snímky Úžasňákovi a Ratatouille čeká obnovená premiéra v 3D! "Právě teď...

Zavřít