Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Na konci snímku Amazing Spider-Man 2 si počkejte na scénu v titulcích – bude z X-Menů!

AmazingSpiderMan2O rivalitě mezi studii Marvel, Fox a Sony už toho bylo napsáno mnoho. Mezi Sony a Foxem už to ale tak horké není a vypadá to, že by studia mohla i spolupracovat. Podle zveřejněných informací to totiž vypadá, že na konci titulků snímku The Amazing Spider-Man 2 se objeví scéna ze snímku X-Men: Budoucí minulost!

Konkrétně půjde o akčné scénu, kdy mutanti Mystique, Havok a Toad zaútočí na mladého generála Williama Strykera. Propojení s příběhem Petera Parkera však nečekejte.

Ptáte se, jak se to vůbec stalo, že se studia dohodla? Inu nepanuje mezi nimi taková nevraživost, jako s Marvelem a vysvětlení je prosté. Režisér Marc Webb po premiéře snímku 500 dní se Summer podepsal smlouvu, že pro studio Fox natočí další film, to se však nestalo, jelikož Webb začal pracovat na snímcích o Spidermanovi. Aby se Webb z kontraktu vyvázal, uzavřelo Sony s Foxem dohodu, že jim umožní po titulcích vysílat exklusivní klip.

Ať už vše dopadne jakkoli, fanoušci začínají v dohodě vidět jasou budoucnost. Už se hovoří i tom, že by se studia mohla v budoucnosti domluvit a vytvořit film, ve kterých by své hrdiny – Spidermana, Fantastickou čtyřku a X-Meny spojila…

Zdroj: Empire, Variety

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

five + 19 =

Starší příspěvky:
Rogue se v X-Menech nakonec přeci jen objeví

Minulý rok režisér snímku X-Men: Budoucí minulost Bryan Singer prozradil, že se postava Anny Paquinové Rouge ve finálním střihu neobjeví...

Zavřít