Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Je tu první plakát k animované komedii Strašidlo cantervillské

Kim Burdon bude režírovat novou filmovou adaptaci románu Oscara Wildea Strašidlo cantervillské podle scénáře od Gilese Newa a Keirona Selfa. Půjde o počítačově animovanou komedii a hlavním postavám propůjčí hlas britští komici Stephen Fry a Hugh Laurie. Půjde o jejich první spolupráci od roku 1993, kdy skončili jejich šou A Bit of Fry and Laurie a Jeeves and Wooster.

Producenty filmu jsou Robert Chandler a Gina Carterová. Dalším posavám propůjčí hlasy Imelda Stauntonová, Freddie Highmore, Miranda Hartová a Toby Jones. Dvorním skladatelem snímku je Ennio Morricone.

K dispozici je i první plakát k snímku, který by měl mít premiéru na konci letošního roku nebo na začátku roku příštího. (v Británii je naplánována na 25. prosince 2014)

Hlavním hrdinou rodinného duchařského příběhu je duch Sir Simon z Canterville, který již po staletí straší ve svém anglickém sídle. Daří se mu všechny obyvatele domu rychle dostat z cesty, než se novým majitelem nemovitosti stane rodina Američanů.

StrasidloCantervillske

Zdroj: ComingSoon

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

18 + 15 =

Starší příspěvky:
Bumblebee a Optimus Prime na nových obrázcích z Transformers 4

O novém dobrodružství, které na Autoboty čeká ve snímku Transformers: Zánik stále nevíme nic. Díky ale řadě zveřejněných fotografií lze...

Zavřít