Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Kathryn Bigelow připravuje další válečný snímek

kathryn-bigelowA není se čemu divit. Duo Kathryn Bigelowová a Mark Boal stojí za velkými úspěchy snímků Smrt čeká všude a 30 minut po půlnoci. Jejich další projekt bude proto opět vycházet ze skutečných vojenských událostí a v centru jejich zájmu stojí voják jménem Bowe Bergdahl – nedávno propuštěný americký válečný zajatec z Afgánistánu, kterého armáda vyměnila za 5 Talibanců.

O jeho životní příběh však nemají zájem jen výše zmínění filmaři. Zájem je poměrně velký a bude proto záležet i na tom, kdo se daného projektu ujme nejdříve a sežene dostatečné finanční prostředky a právě zde, by mohla mít Kathryn výhodu.

Boweův případ nyní hýbe Amerikou. Armáda se navíc rozhodla případ prošetřit a filmaři proto musí být připraveni i na možné zvraty v jejich práci. Ale i v tom mají Bigelow a Boal zkušenosti právě s ohledem na snímek 30 minut po půlnoci a zabití Usámy Bin Ládina.

Nezbývá tedy než čekat, co se z celé situace vyvine, a to jak s ohledem na vyšetřování, tak i s ohledem na snahy filmařům tento příběh natočit.

Zdroj: Deadline

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

two × four =

Starší příspěvky:
Dolphin Tale 2 – trailer

S druhým dílem přichází na řadu i druhá hrdinka - delfín jménem Hope - mládě, kterému uhynula matka moc brzy...

Zavřít