Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Hodlá Disney oživit všechny své kreslené klasiky? Vypadá to, že ano! Na řadě je Dumbo.

dumboDíky pokročilé animaci, které dokáže vytvořit realisticky vypadající zvířátka se studio Disney pustilo do hraných verzí klasických pohádek. Jako první zamířila do kin Zloba: Královna černé magie s tváří Angeliny Jolie a v současné době vznikají i dva další projekty. Kenneth Branagh natáčí Popelku (zamíří do kin příští rok) a Jon Favreau připravuje Knihu džunglí.

Tím však plány Myšího domu nekončí. Své hrané verze by se měl dočkat i snímek Dumbo z roku 1941. Scénáře se ujme Ehren Kruger, který bude snímek spolu s Justinem Springerem i produkovat.

Zápletka bude stejná jako animovaný snímek a kdo by ji náhodou neznal, tak tady je: Když paní Jumbová poprvé uviděla své malinké sloní mládě, okamžitě se do něho zamilovala. Ostatní se ale Dumbovi začali posmívat, protože měl velké uši. Ať dělat, co dělal, pořád to nebylo lepší. Pak ale potkal přítele, myšáka Timothyho, se kterým překonali všechny nástrahy a překážky.

Zdroj: TheWrap

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

nineteen + ten =

Starší příspěvky:
Exodus: Bohové a králové trailer + první plakáty

Ridley Scott se pouští do slavného biblického příběhu o Mojžíšovi, který nemá za úkol nic menšího, než vyvést Izraelity z...

Zavřít