Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Je tu 6 nových obrázků z Velké šestky

Po prvních obrázcích a teaseru Disney konečně zveřejnilo další sérii obrázků z jejich animovaného snímku Big Hero 6 (Velká šestka). Na nich si můžeme kromě ústřední dvojice Hiro a Baymax prohlédnout i další hrdiny snažící se zachránit domovské San Fransokyo před zničením. Seznamte se tedy s Fredem, Go Go Tomagovou, Honey Lemonovou a Wasabim.

Spolu s obrázky navíc studio zveřejnilo i několik málo informací o jednotlivých postavách. Hiro je mladý génius, nemá žádnou speciální sílu, ale díky svému intelektu a schopnostem si postavil bojový oblek, který magneticky přilne k Baymaxovi a vytvoří z nich bojový tým. Fred umí používat ohromný oblek ve tvaru příšery, jež mu dovoluje vysoko skákat a dštít oheň. Go Go Tomagová je dívkou, co moc nemluví, ale je pořádně drsná. Vytvořila si kolo využívající magnetickou levitaci pomocí speciálních disků, jež může odpojit a vrhat jako zbraň. Honey Lemonová je studentkou chemie a duší celé skupiny. Její postava je trošku tajemná, ale je bystrá a mazaná. No a posledním členem týmu je Wasabi – ve své nové roli superhrdiny je poměrně nejistý, ale ovládá účinné ruční plazmové zbraně.

BIG HERO 6

BIG HERO 6

BIG HERO 6

BIG HERO 6

BIG HERO 6

BIG HERO 6

Zdroj: USA Today

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

3 × 1 =

Starší příspěvky:
První plakát a obrázky k hororu Horns

Snímek Horns režiséra Alexandrea Ajy je filmovou adaptací stejnojmenného hororového románu Joea Hilla a do kin zamíří stylově o letošním...

Zavřít