Pages Navigation Menu

Filmové novinky

První fotky ze snímku Big Eyes v režii Tima Burtona

Deník USA Today přinesl první fotografie z nového snímku Tima Burtona s názvem Big Eyes. Premiéra snímku je v USA v plánu na letošní Vánoce a v hlavních rolích se představí Amy Adamsová, Christoph Waltz, Danny Huston, Krysten Ritterová, Jason Schwartzman a Terence Stamp.

Příběh nás seznámí s životním příběhem Waltera Keanea – jednoho z nejúspěšnějších malířů 50. a 60. let minulého století. Své proslulosti dosáhl komercializací a dostupností populárního umění pomocí záhadných kreseb dětí s velkýma očima. Až později se ukázalo, že malby nebyly jeho dílem, ale jeho ženy Margaret. Snímek se tak zaměřuje na Margaret a její práci, stejně jako na bouřlivý vztah s manželem uvězněným v mezinároním věhlasu za manželčinu práci.

Na zveřejněných fotogafiích je zachycena ústřední dvojice snímku – manželé Keaneovi v podání Amy Adamsové a Christopha Waltze.

BigEyes2

BigEyes3

Zdroj: USA Today

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. První plakát k Burtonovým Velkým očím | FilmFan.cz - [...] Tima Burtona Big Eyes se konečně dočkal prvního oficiálního plakátu. Vévodí mu samozřejmě velké oči a [...]

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

one × three =

Starší příspěvky:
Into the Woods – trailer + první fotky

Příběh kombinuje všechny známé pohádky (Popelka, Červená karkulka, Jack a fazole, Locika) do jediného originálního příběhu dvou manželů, jež se...

Zavřít