Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Eddie Redmayne jako Stephen Hawking ve snímku The Theory of Everything

Studio Focus Features zveřejnilo první fotografie ze životopisného snímku o Stephenu Hawkingovi s názvem The Theory of Everything v režii Jamese Marshe, na které si můžeme prohlédnout mladého Stephnea Hawkinga (Eddie Redmayne) i jeho budoucí ženu Jane Wildeovou (Felicity Jonesová).

Scénář vychází z pamětí Jane Hawkingové Travelling to Infinity: My Life with Stephen. A vypráví neuvěřitelný příběh jednoho z největších mozků naší doby a renomovaného astrofyzika, který se zamiloval do spolužačky Jane Wildeové. Mladý a zdravý muž však dostal v 21 letech velkou ránu, když mu byla diagnostikována těžká nemoc. S Jane po boku však bojovali a Stephen se vrhl do studia vědy s tím, že mají málo času. Společně překonali neuvěřitelné překážky, dosáhli pokroku ve vědě i medicíně a dosáhli více, než v co, na začátku doufali.

V hlavních rolích se představí Eddie Redmayne, Felicity Jonesová, Emily Watsonová a David Thewlis. Premiéra snímku je v plánu na 26. února 2015.

TheoryOfEverything3

TheoryOfEverything4

Zdroj: ComingSoon

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

eleven + three =

Starší příspěvky:
Začalo natáčení Za zrcadlem a s čím se tam Alenka setkala

Tento týden začalo natáčení pokračování úspěšného snímku Tima Burtona Alenka v říši divů z roku 2010. Snímek Alice In Wonderland:...

Zavřít