Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Johnny Depp si zahraje se svou dcerou v nové komedii Kevina Smithe

johnnyDeppRežiséra Kevina Smithe čeká za měsíc premiéra hororu Tusk, již teď se ale připravuje na natáčení nového snímku spolu s Johnnym Deppem. Půjde o komedii s názvem Yoga Hosers a hlavních rolí se ujmou jejich vlastní dcery Harley Quinn Smithová a Lily-Rose Deppová.

„Lidé se mě vždy ptali, jestli někdy natočím adaptaci komiksu,“ uvedl Kevin Smith. „Tak toto bude ten případ, akorát že místo nějakého týpka zachraňujícího svět se našimi hrdiny stanou nejobávanější a nejimpozantnější bytosti, které kdy lidstvo potkalo – dvě 15 leté dívky.“

V dalších rolích se představí Ralph Garman, Justin Long, Harley Morenstein, Haley Joel Osment, Adam Brody, Austin Butler, Tony Hale, Natasha Lyonnová, Jason Mewes a Tyler Posey.

Hrdinkami příběhu budou Colleen Collettová a Colleen McKenziová vydávající se do boje s pradávným zlem vracejícím se na Zem. Pomoc hledají u montrealské legendy Guye Lapointeho, u kterého se učí obraně vycházející z jógy.

Zdroj: THR

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

six + sixteen =

Starší příspěvky:
Konečně začalo natáčení Ant-Mana!

Dlouho očekávaná novinka studia Marvel konečně zahájila natáčení! Ant-Man sice před nějakou dobou ztratil jednoho ze svých hlavních tvůrců -...

Zavřít