Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Komedie Bez kalhot 2 odhalila zápletku i herecké obsazení

bezKalhotNatáčení komedie Bez kalhot 2 začalo a ruku v ruce s tím se nese i oficiální prohlášení studia Warner Bros. Pictures, jež oznámilo herecké obsazení i zápletku filmu.

Do jednotlivých rolích se vrátí Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez a Gabriel Iglesias. Ty pak doplní nováčci Elizabeth Banksová, Donald Glover, Amber Heardová, Andie MacDowellová, Jada Pinkett Smithová a Michael Strahan.

Režisérem snímku je Gregory Jacobs, který první díl produkoval. Jako producenti budou působit Nick Wechsler, Channing Tatum a Reid Carolin. Režisér jedničky Steven Soderbergh bude výkonným producentem.

A o čem že to je? Už je to 3 roky, co Mike pověsil striptéřinu na hřebík. Zbylí členové skupiny už také chtějí skončit, ale chtějí to udělat po svém a ve velkém stylu. Vše má zakončit vystoupení v Myrtle Beach a samozřejmě s Mikem jako hřebem večera. Během cesty na své poslední vystoupení s krátkými zastávkami v Jacksonville a Svannah dojde k obnovení starých známostí a vytvoření nových přátelství. Mike a jeho kolegové se navíc kromě několika nových pohybů naučí i jak zamést s minulostí.

Premiéra snímku nás čeká již příští rok na 1. července.

Zdroj: Warner Bros. Pictures

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

10 − one =

Starší příspěvky:
Angry Birds volají po odemčení filmového tajemství. Tak do toho!

Co se týče filmového dobrodružství, jež se chystá pro oblíbenou hru Angry Birds, toho příliš nevíme. Ovšem právě vznikla nová...

Zavřít