Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Pacific Rim 2 povede k třetímu filmu

PacificRimAčkoli se zdálo, že se hrdinům Raleighovi Becketovi a Mako Moriové podařilo ve snímku Pacific Rim zachránit lidstvo a skoncovat s příšerami Kaiju, nejspíše se tak nestalo, neboť režisér Guillermo del Toro spolu se scénáristou Zakem Pennem pracují na scénáři k druhému dílu a nejspíše to u něj neskončí.

„Oproti prvnímu dílu jseme úplně jiným směrem,“ uvedl režisér del Toro. „Mohu říci, že se někteří hrdinové vrátí a jiní ne, protože jsme se rozhodli natáčet ctižádostivě a řekli si, že snad natočíme i třetí film, takže některé postavy se objeví na konci dvojky a budou pokračovat v trojce. Doufám, že se to lidem bude líbit, ale musí očekávat něco zcela jiného.“ Kdo z hrdinů se vrátí už del Toro naznačil v červnu, kdy se o pokračování začalo hovořit. „Námět scénáře máme už hotový, takže dalších 4 – 5 měsíců na něm budeme pracovat. Natáčení začne na přelomu listopadu a prosince příštího roku,“ dodal del Toro.

Zdroj: Collider

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

9 + 5 =

Starší příspěvky:
První plakát k Burtonovým Velkým očím

Snímek Tima Burtona Big Eyes se konečně dočkal prvního oficiálního plakátu. Vévodí mu samozřejmě velké oči a pstřední duo Amy...

Zavřít