Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Matt Damon potvrdil návrat Jasona Bournea!

mattDamonJe to konečně tady! Filmaři vyslyšeli přání všech fanoušků a duo Matt Damon a Paul Greengrass se vrací k natáčení snímku o agentovi Jasonovi Bournovi. Natáčení by mělo začít na podzim příští roku a premiéra snímku je v plánu na rok 2016.

„Paul Greengrass bude točit další díl a to je vše, na čem jsem trval,“ uvedl Matt Damon. „Čekalo se jen na jeho souhlas.“ Režisér Grrengrass ho všem dal a díky tomu se můžeme těšit na další díl.

Stále navíc platí, že svého pokračování se dočká i snímek Bourneův odkaz s Jeremym Rennerem v hlavní roli agenta Crosse. Jelikož je ale nyní termín premiéry obsazen původním agentem, bude si muset Jeremy počkat na stanovení nového data premiéry.

Zdroj: ComingSoon

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. V pátém Bourneovi se objeví Alicia Vinkander i Julia Stiles | FilmFan.cz - [...] Bourne v podání Matta Damona se vrací v pátém snímku a spolu s ním i jedna z jeho bývalých…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

4 + five =

Starší příspěvky:
The Hateful Eight oficiálně prozradili herecké obsazení

The Weinstein Company odhalila oficiální herecké obsazení nového snímku Quentina Tarantina The Hateful Eight. Jednotlivých rolí se ujmou Samuel L....

Zavřít