Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Nový Bond se oficiálně jmenuje Spectre

BondSpectreMRežisér Sam Mendes prozradil, že nový, v řadě již 24. James Bond se bude jmenovat Spectre. Spolu s tímto prohlášením je k dispozici i první verze videoplakátu, dostupná na oficiálním Facebooku.

Spectre je název teroristické organizace, se kterou si bude muset agent 007 poradit. Hlavou teroristů je Ernst Stavro Blofeld. Už nějakou dobu se proslýchalo, že hlavním záporákem v novém Bondovi bude Christoph Wlatz a tak se očekávalo, že právě on by se role Blofelda  měl ujmout. Oficiální prohlášení však uvádí, že Waltzova role se jmenuje Oberhauser… Nu uvidíme.

Do svých rolí se samozřejmě vrací Ralph Fiennes (M), Noamie Harrisová (Moneypenny), Ben Whishaw (Q), Rory Kinnear (Tenner) a nováčky jsou Andrew Scott (Denbigh), Dave Bautista (Mr. Hinx), Lea Sedouxová a Monica Bellucci.

Autory scénáře jsou John Logan, Neal Purvis a Robert Wade. Natáčení by mělo začít příští týden a bude se přesouvat mezi Londýnem, Mexikem, Rakouskem a Marokem.

A dojde i na nové autíčko – Aston Martin DB10.

Premiéra je zatím stanovena na 23. října 2015.

Zdroj: 007.com

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. První fotky z placu Jamese Bonda | FilmFan.cz - [...] Bonda čeká akce na sněhu. Vypovídají o tom první zveřejněné fotky z natáčení Spectre, které právě probíhá v rakouských…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

5 × 4 =

Starší příspěvky:
Frozen Fever bude mít premiéru před Popelkou

Kraťas Ledového království s názvem Frozen Fever se podívá do kin dříve, než jsme si mysleli. Premiéru si odbyde před...

Zavřít