Pages Navigation Menu

Filmové novinky

5 nových plakátů ke snímku Pixels

Studio Sony Pictures zveřejnilo pět nových plakátů k akční komedii Pixels v duchu nejslavnějších videoher z 80. let. Svého plakátu se tak dočkali Pac-Man, Centipede, Space Invaders, Donkey Kong a Galaga. Kdo tyto hry zná nebo je někdy hrál, jistě mu na tváři vyvstane pobavený úsměv.

Snímek Pixels vychází ze stejnojmenného kraťasu od Patricka Jeana. Autory scénáře jsou Tim Herlihy a Tim Dowling a jejich příběh nás seznámí se situací, kdy si mimozemšťané vyloží obrazové záznamy klasických videoher jako vyhlášení války a zaútočí na Zemi bojovou technikou, která se hrami inspiruje. Prezident Spojených Států proto povolá svého nejlepšího kamaráda z dětství, bývalého herního šampiona z osmdesátých let Sama Bennera, aby stanul v čele týmu, jež má mimozemšťany porazit a zachránit planetu.V jednotlivých rolích se představí Adam Sandler, Kevin James, Josh Gad, Peter Dinklage a Michelle Monaghanová. Režíruje Chris Columbus.

Pixels1

Pixels2

Pixels3

Pixels4

Pixels5

Jako bonus navíc přinášíme i první oficiální fotografii ze snímku.

Pixels6

Zdroj: Sony

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

four × 3 =

Starší příspěvky:
Still Alice – trailer

Alice Howlandová je šťastně vdanou matkou tří dospělých dětí a uznávanou profesorkou lingvistiky, která začne jednoho dne zapomínat slova. Když...

Zavřít