Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Role Daniela Brühla v Captain America: Civil War odhalena!

DanielBruhl listopadu minulého roku prezident Marvelu Kevin Feige oznámil, že novou hvězdou, která se připojila k snímku Captain America: Civil War je Daniel Brühl. Nic bližšího však filmaři neprozradili. Jaké role se Daniel ujme si nechávali pro sebe, tedy až doteď.

Abychom byli přesní, studio Marvel nic oficiálního nevydalo, ale díky vyhlášení konkurzů na obsazování dalších rolí jsme se z jejich tiskové zprávy dozvěděli, že Daniel Brühl se ujme role barona Zema.

V komiksech najdeme hned dvě postavy jménem baron Zemo – Heinricha a Helmuta – otce a syna. S ohledem na Danielův věk se najspíše bavíme o synovi Helmutovi. Ten je dědicem otcova nacistického vědeckého dokazu na záchranu světa pomocí tzv. nadrasy. S ohledem na potřeby filmu však Marvel jeho postavu trošku upraví. Hovoří se o tom, že baron uzavře křehké spojenectví s Tonym Starkem v jeho boji za přijetí nucené vládní registrace superhrdinů, proti němuž stojí se svými stoupenci Steve Rogers. Zemo má samozřejmě svůj plán, stejně pokřivený jako jeho lepidlem rozleptaná tvář… Tak uvidíme. 🙂

Zdroj: Empire

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

twenty + five =

Starší příspěvky:
Avengers a UItron na nových obálkách časopisu Empire

Na konci ledna vychází nové číslo časopisu Empire a sběratelé se mají opět na co těšit. Magazín si pro své...

Zavřít