Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Vzniká John Wick 2!

JohnWickAkční thriller John Wick s Keanu Reevesem v hlavní roli sklidil nečekaný úspěch. Všichni milovníci akčního žánru zajásali s tím, že se konečně dočkali pořádného a kvalitního akčního snímku. Ten měl přitom rozpočet pouhých 20 milionů dolarů! V USA se ale Johnu Wickovi podařilo vydělat 43 milionů dolarů a za mořem dalších 35 milionů. Není proto divu, že filmaři dostali zelenou k natočení dalšího dílu.

„Už nějakou dobu máme několik nápadů a víme, že z nich dokážeme udělat akci,“ uvedl režisér Chad Stahelski. „Je to otázka příběhu a toho, jak máte rád hlavního hrdinu. To je vždy nejdůležitější. I když máte dobrou akci, ale vašeho hrdinu nemá nikdo rád, nikdo na to nebude koukat. Ať si vezmete Harrisona Forda, Roberta Downeyho Jr. nebo Liama Neesona, všichni je milují a je jedno jestli v dobré nebo špatné akci. Takže si chceme být jistí, že máme příběh a postavu, kterou budou všichni zbožňovat. Až pak ji oblečeme do akčního hávu a mohu vám slíbit, že bude úžasný.“

No tak uvidíme. Jednička byla perfektní, tak snad dvojka nezklame… Zda se vrátí i hvězda jedničky Keanu Reeves ukáže až čas.

Zdroj: ComingSoon

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

1 × 4 =

Starší příspěvky:
Mr. Holmes – klip

1947, an aging Sherlock Holmes returns from a journey to Japan, where, in search of a rare plant with powerful...

Zavřít