Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Jamie Dornan si zahraje československého parašutistu

JamieDornanPo hlavní roli ve filmové adaptaci Padesát odstínů šedi má Jamie Dornan o publikum postaráno. Pravda, většinou se jedná o dámskou populaci, ale to filmaře zase tolik nezajímá. Platící publikum je platící publikum. Dornanovo jméno teď nějakou dobu potáhne a toho je třeba využít.

V novém snímku Jamie Dornan nezmění jen filmový žánr, ale i dobu. Válečný thriller z II. světové války jménem Antropoid bude pro české poublikum ještě o to víc lákavější, že se nás přímo odtýká. Pohledný herec ztvární jednoho ze dvou československých parašutistů (Jozef Gabčík a Jan Kubiš), kteří v Praze v roce 1942 spáchali atentát na říšského protektora Reinharda Heydricha.

Dornanovým kolegou bude Cillian Murphy a režie se ujal Sean Ellis. Scénář napsal Anthony Frewin. Zajímavostí je, že producenty snímku jsou kromě Leonarda Glowinskiho, Anity Overlandové a Chrise Curlinga i Kryštof Mucha a David Ondříček.

Natáčení začne u nás v České republice již letos v červenci.

Zdroj: Deadline

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

5 + twenty =

Starší příspěvky:
První plakáty k Avengers 2 jsou tu!

Studio Marvel a Robert Downey Jr. zveřejnili první oficiální plakáty k Avengers: Age of Ultron. K dispozici jsou dva charakterové...

Zavřít