Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Tajemství malých sněhuláků z Oslavy v Ledovém království odhaleno!

Po traileru ke krátkému snímku Oslava v Ledovém království (Frozen Fever), který nás na pár vteřin vrátil do království Arendelle víme, že se můžeme těšit na všechny naše oblíbené hrdiny a i několik nováčků. Tedy několik, množství malinkých sněhuláků je poměrně velké, takže o několika nových postavičkách se příliš hovořit nedá. Kde se ale tito sněhoví pidižvíci vzali? Inu to prozradili samotní tvůrci snímku.

Hlavní zápletka tohoto kraťasu se točí kolem příprav na oslavu narozenin princezny Anny. Elsa chce své milované sestře připravit mimořádnou oslavu už jen proto, že od sebe byly odloučeny příliš dlouho. Jenže nic neběží jak by Elsa chtěla a navíc se nachladí. Její chřipka však s ohledem na její kouzelné schopnosti neprobíhá normálně a pokaždé, když Elsa kýchne, vznikne jeden malý sněhulák.

„Říkáme jim snowgies,“ uvedl producent Peter Del Vecho. „Původně to byli malí Olafové, pak jsme si ale uvědomili, že chceme, aby byl Olaf jedinečný, tak se rychle přeměnili na zábavné malé sněhové koule způsobující mnoho zmatku a zábavy.“

Celovečerní pokračování Ledového království filmaři zatím neplánují. Všichni fanoušci si tak musí zatím vystačit jen s Oslavou a zcela novým plakátem k ní.

FrozenFeverPl

Zdroj: Walt Disney

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

four × one =

Starší příspěvky:
Potvrzeno! Hawkeye bude v Captain America 3

O tom, zda se ve třetím díle snímku Captain America objeví Hawkeye se spekuluje již od září minulého roku. A...

Zavřít