Pages Navigation Menu

Filmové novinky

První fotky z natáčení Inferna

Natáčení filmové adaptace knihy Dana Browna Inferno je v plném proudu. Režisér Ron Howard se opět vrací jako režisér i producent a k ruce má i tentokrát Toma Hankse jako Roberta Langdona.

Natáčení probíhá v Itálii a sám Ron Howard zveřejnil i první fotografie pořízené v ulicích Benátek. Kromě Toma Hankse se v jednotlivých rolích představí Felicity Jonesová jako Dr. Sienna Brooksová, Irrfan Khan jako Harry Sims, Omar Sy jako Christoph Bruder a Sidse Babett Knudsenová jako Dr. Elizabeth Sinskeyová.

Jak všichni víme, hlavním hrdinou příběhu bude i potřetí symbolog Robert Langdon. Ten se probudí v italské nemocnici se ztrátou paměti a doufá, že doktorka Sienna Brooksová mu pomůže nejen získat zpět vzpomínky, ale i zabránit šíleci, aby vypustil do světa smrtící epidemii na základě Dantova rukopisu…

Premiéra Inferna je zatím stanovena na 13. říjen příštího roku. Autorem scénáře je David Koepp a výkonnými producenty jsou Dan Brown, Anna Culp, Bill Connor a David Householter.

hankshoward

Inferno

Zdroj: Twitter, Facebook

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

four − 4 =

Starší příspěvky:
Charakterové plakáty k Terminátorovi: Genisys

Paramount Pictures a Skydance Productions zveřejnili sérii charakterových plakátů k snímku Terminátor: Genisys. Hlavní hrdinové Sára Connorová, Kyle Reese, Terminátor...

Zavřít