Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Luc Besson prý připravuje Lucy 2 a Colombiana 2!

LucyLuc Besson a jeho secénáristický partner Robert Mark Kamen jsou mistry v akčním oboru. Jejich série Kurýra a 96 hodin sice nepatří mezi klenoty kinematografie, ale mezi oblíbené a diváky vyhledávané akčňárny ano.

Snímek Lucy měl rozpočet 40 milionů dolarů, ale vydělal 458 milionů. To je dobrý důvod k tomu v projektu pokračovat. Ovšem nikdo neví jak. Dokonce sám Luc Besson ještě v loni v létě prohlásil: „Nevím, jak bychom to udělali. Pokud bych našel něco dostatečně dobrého, asi bych to zkusil, ale teď o tom ani nepřemýšlím.“ Podle Allocine se však situace změnila a Bessonova společnost EuropaCorp pracuje na druhém díle. Kdo viděl jedničku se jistě ptá, jak to hodlají autoři vyřešit, ale na tuto odpověď si asi budeme muset ještě nějakou chvíli počkat.

Kromě Lucy navíc EuropaCorp pracuje i na druhém díle akční podívané Colombiana. Ta sice takové zisky nezaznamenala, ale Zoe Saldana v hlavní roli je jistě velkou sázkou na jistotu s ohledem na to, že ji v dalších letech čekají velké premiéry v podobě Cameronových Avatarů a Star Treku 3.

A pokud by to fanouškům akčních snímků nestačilo, dalšími esy v rukávu jsou kung-fu snímek Warrior’s Gate s Davem Bautistou a Bessonova komiksová adaptace Valerian and the City of a Thousand Planets.

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

19 − 3 =

Starší příspěvky:
První ukázka a obrázky z animáku The Secrets Life of Pets

Nový animovaný komediální snímek studia Illumination Entertainment a Universal Pictures se jmenuje The Secret Life of Pets a jak název...

Zavřít