Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Co můžeme čekat od LEGA a Zatažena 2?

Christopher Miller a Phil Lord jsou dvojicí režisérů, scénáristů a producentů, které měl ComingSoon možnost vyzpovídat s ohledem a jejich dva připravované projekty. Jedním z nich je druhé pokračování animované komedie Zataženo, místy trakaře a druhým je velmi žádaný snímek LEGO. A právě druhý snímek je jednou velkou záhadou, od doby, kdy se poprvé objevila zpráva, že filmaři hodlají vytvořit snímek insprovaný snad nejoblíbenější a nejrozšířenější stavebnicí, objevily se otázky, jak to vůbec hodlají udělat a o čem film bude.

Phil Lord uvedl, že snímek bude natáčen pomocí počítačové animace vyvolávající pocit loutkového filmu.

„Abychom pomohli animátorům s podobou postav a dopravních prostředků, stavíme jejich modely skutečně z LEGA,“ uvedl Miller. Zároveň oba tvůrci dodali, že dříve jak za tři roky diváci snímek nespatří a že rozhodně nejde o drahou celovečerní reklamu na LEGO.

„Kostičky LEGA jsou jen naším prostředkem, jak vyprávět náš příběh,“ vysvětlil vše Miller. „Vyprávíme zajímavý příběh a to, co k tomu používáme jsou malé kostičky LEGA.“

Co se týče Zatažena 2, tak oba muži prozradili, že pracovali na zpracování snímku a vybrali nové dva režiséry – Codyho Camerona a Krise Pearna. Prý jde o velmi talentované a zábavné muže, kteří odvedou perfektní práci.
Tým animátorů zůstal stejný, ovšem animace se pohnula kuředu a postavičky tak prý budou ještě bláznivější a hezčí.

Zdroj: Comingsoon

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

1 × 1 =

Starší příspěvky:
Mupeti 2 budou, ale bez Segela

Ani Mupeti se nevyhnou současnému trendu, kdy kasovní trháky musí mít pokračování. Ještě víc, to ale platí pro animované a...

Zavřít