Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Avengers lámou rekordy

Minulý týden ve čtvrtek měla premiéru superakční a superhrdinská podívaná Avengers. Za jediný den (pátek) vydělal snímek přes 80 milionů dolarů jen v USA! Tím však tržby ani zdaleka nekončí. Podle aktuálních informací z prodeje, už snímek přesáhl rekord návštěvnosti a za první tři dny promítání vydělal neuvěřitelných 200 milionů dolarů jen v Severní Americe. Což je největší rozjezd jakéhokoli snímku všech dob. Harry Potter a relikvie smrti – 2. část, který rekord dosud držel, vydělal „jen“ 169 milionů dolarů.

Filmaři si však mohou namastit kapsy ještě víc – celosvětově již snímek vydělal přes 600 milionů dolarů a to za 12 dní promítání v 52 zemích světa!!! A s ohledem na to, že vytvořit snímek stálo přes 220 milionů dolarů, je jisté, že filmaři vydělali poměrně tučný balík. A to nikdo nepočítá, kolik se do prasátka zakutálí mincí z doprovodného reklamního prodeje fimových produktů – knih, hraček, postaviček, karet atd.

Zdroj: ComingSoon

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

seventeen − eight =

Starší příspěvky:
Chloe Moretz jako Carrie

Režisérka Kimberly Pierceová začne na začátku června natáčet předělávku hororu od Stephena Kinga Carrie. Hlavní role se ujala Chloe Moretzová...

Zavřít