Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Dakota Fanning milenkou Kevina Klinea!

DakotaFanningRežiséři Richard Glatzer a Wash Westmoreland připravují podle vlastního scénáře snímek The Last of Robin Hood, který se bude věnovat poslednímu období života legendární hollywoodského herce Errola Flynna, který proslul rolí  zbojníka Robina Hooda.

Role stárnoucího miláčka žen si střihne Kevin Kline, zatímco jeho náctileou přítelkyni Beverly Aadlandovou, se kterou žil Flynn několik posledních let svého života ztvární Dakota Fanningová, její matku Florence Aadlandovou pak Susan Sarandonová.

Zbývá jen dodat, že Beverly Aadlandová byla mladičká nadějná herečka, která v roce 1957 pracovala pro Warner Bros. studio s falešným občanským průkazem, který tvrdil, že je jí 18. Ovšem ve skutečnosti jí bylo jen 15, když se se slavným hercem setkala. Po hrbolatých začátcích se jejich vztah rozvinul a byl nakonec podporován i Beverlinou matkou Florence. Aférka je přesídlila z Los Angeles, New Yorku i Afriky, až nakonec zůstali na Kubě, kde se Flynn připojil k rebelům a natočil propagandistický film pro Castra, kde Beverly hrála jednu z rolí. Jejich cesta nakonec skončila ve Vancouveru, kde herec v náručí své milenky zemřel. Jeho smrt vyvolala ohromnou vlnu publicity, Florence se v ní vyžívala, konečně byla na výslunní, ale Beverly to vše dohnalo málem k šílenství… Nakonec se ještě třikrát vdala, ale až se svým třetím manželem Ronaldem Fisherem našla štěstí, porodila mu dceru a strávila s ním 41 let v manželství, které přerušila, až její smrt v roce 2010.

Zdroj: Deadline

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

12 − eleven =

Starší příspěvky:
Chloe Moretz si bude muset vybrat mezi životem a smrtí

Chloe Moretzová má zájem o hlavní roli v snímku If I Stay od studia Summit Entertainment. Scénář vychází ze stejnojmenné...

Zavřít