Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Avengers 2 budou pod vedením Iron Mana?

avengersPLPokud jste neviděli snímek Captain America: Návrat prvního Avengera a chystáte se na to, tak okamžitě přestaňte číst, neboť následující text obsahuje některá rozuzlení děje!

Vy, kdo můžete číst dál, vězte, že v druhém díle Avengers nás čeká mnoho změn. Díky událostem, které se odehrály v Kapitánovi víme, že SHIELD přestal existovat a že řada agentů přešla do civilních zaměstnání, zatímco Nick Fury odešel dělat špiona do světa, stejně jako Black Widow. Iron Man zničil všechny své obleky, Thor je v Londýně a Steve Rogers pátrá po Winter Soldierovi… Vše je v troskách a svět teď nemá kdo bránit. Ještě že jsou tu Avengers! Ty v druhém díle čekají noví protivníci hodlající ovládnout svět. Kdo ale Avengers povede? Server JoBlo tvrdí, že to ví. Samozřejmě berte vše s rezervou, jelikož filmaři stále mlčí, ale dané informace jsou minimálně zajímavé a mají jistou logiku.

Avengers by měli více odpovídat komiksu a pracovat jako tým. Skupinu dá dohromady Tony Stark s tím, že Avengers budou operovat sami za sebe a ne pod něčím velením. Stark Tower se přejmenuje na Avengers Tower, kde budou mít Avengers své zázemí. Na začátku snímku se podíváme do Afriky, kde se Avengers střetnou s baronem Von Struckerem a jeho zázračnými dvojčaty Scarlet Withc a Quicksilverem (viz. první ze scén v závěrečných titulcích Kapitána). S Afrikou také souvisí postava Ultrona, který je vytvořen z Vibrania, nerostu z Wakandy, oblasti uprostřed Afriky, takže fanoušci doufají, že by se ve snímku mohl objevit i hrdina Black Panther. Zpět ale k Ultronovi, ten se ve snímku prý dočká 3 různých typů těla, stejně jako Vision.

Nic bližšího zatím neproniklo. Nechme se tedy překvapit, zda se některá z těchto informací potvrdí a počkejme si, co že si filmaři po naši oblíbenou skvadru připravili.

Zdroj: JoBlo

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

20 + 15 =

Starší příspěvky:
Kouzlo měsíčního svitu – trailer

Nová romatická komedie Woodyho Allena nás neznámí s Angličanem, který je pozván do Francie 20. let minulého století, aby se...

Zavřít