Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Snímek Suicide Squad zná své hvězdy

SuicideSquadK novému akčímu dobrodružství studia Warner Bros. Pictures s názvem Suicide Squad se připojilo vskutku hvězdné herecké obsazení. Režisér David Ayer bude mít pro svou týmovku komiksových záporáku k dispozici tato jména – Will Smith, Tom Hardy, Margot Robbieová, Jared Leto, Jai Courtney a Cara Delevingneová.

Kromě režie píše David Ayer i scénář a producenty snímku jsou Charles Roven a Richard Suckle. Výkonnými producenty jsou Zack Synder, Deborah Snyderová, Colin Wilson a Geoff Johns.

Komiks Suicide Squad společnosti DC Comics vyšel poprvé v roce 1959. Autory jsou Robert Kanigher a Ross Andru a hrdiny jejich příběhů jsou všichni superpadouši komiksů DC. Ve filmové verzi se z nich představí Deadshot (Will Smith), Rick Flag (Tom Hardy), Harley Quinn (Margot Robbieová), Joker (Jared Leto), Boomerang (Jai Courtney) a Enchantress (Cara Delevingneová). Původně byl zmiňován i Lex Luthor (Jesse Eisenberg), ale ten v oficiálním prohlášení studia chybí.

Nyní jen trocha informací pro „neodborníky“ v oblasti komiksů. Kapitán Bumerang je jedním z hlavních nepřátel Flashe. Jeho výbavou je pořádná dávka bumerangů s rozličnou výbavou od vybuchujících až po zápalné a elektrizující. Deadshot bývá nejčastějším protivníkem Batmana. Pracuje nejčastěji jako nájemný zabiják a je o něm známo, že nikdy nemine svůj cíl. Umí používat všechny palné zbraně. Harley Quinnová je přítelkyní a pomocnicí Jokera a nepřítelkyně Batmana, díky Poisin Ivy získala odolnost vůči jedům a toxinům. Joker je jedním z nejslavnějších protivníků Batmana. Je to protřelý, velmi nebezpečný a zrádný zločinec. Enchantress  je mocnou čarodějkou, ovládá teleportaci, umí léčit i procházet zdí a posledním členem týmu je Rick Flag – elitní voják a vedoucí Suicide Squad.

Tak uvidíme, jak si s takovým projektem Warneři poradí. Poprvé se ale objevilo obsazení, které by snad alespoň trošku mohlo konkurovat milovaným a úspěšným Avengers…

Zdroj: ComingSoon

 

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

10 + 2 =

Starší příspěvky:
První plakát k Terminátor: Genisys

Studio Paramount Pictures zveřejnilo první plakát k snímku Terminator Genisys a nejedná se o nějaký ledajaký obrázek, ale přímo o...

Zavřít