Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Filmové novinky v kinech od 24. 6. 2010

Solomon Kane

Režie: Michael J. Bassett

Hrají: James Purefoy, Pete Postlethwaite, Rachel Hurd-Wood, Ryan James, Kenny Mitchell…

Žánr: akční, dobrodružný, fantasy

Zápletka: Solomon Kane je výborný zabiják, který pracuje tam, kde je ho potřeba. Jednoho dne však potká samotného zástupce pekla, který mu pomůže pochopit, že je odsouzen k utrpení v ohních pekelných. Solomonovi se podaří uniknout a snaží se své hříchy napravit tím, že se vzdá všeho násilí a snaží se najít klid a mír. Jednoho dne je však před jeho očima vyvražděna puritánská rodina a jejich dcera Meredith unesena. Solomon se tedy ještě jednou vydává cestou násilí, aby ji zachránil. Vrací se tak na místo svého narození, kde bude muset poprvé po mnoha letech čelit nejhoršímu nepříteli – svému staršímu bratrovi, kterého kdysi opustil zmrzačeného a polomrtvého.

Vrahouni

Originální název: Killers

Režie: Robert Luketic

Hrají: Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Tom Selleck, Letoya Luckett, Catherine O’Hara, Alex Borstein, Kevin Sussman…

Žánr: akční, komedie

Zápletka: Žena na dovolené potkává ideáního muže, kterého si rychle vezme. Pár se vrací domů, ale jejich ideální život se převrátí naruby, když zjistí, že jejich sousedé by mohli být nájemní vrazi, kteří je mají za úkol zabít.

Útěk

Originální název: Le Refuge

Režie: Francois Ozon

Hrají: Isabelle Carré, Louis-Ronan Choisy, Pierre Louis-Calixte, Melvil Poupaud

Žánr: drama

Zápletka: Mousse a Louis jsou mladí, bohatí a zamilovaní. Ovšem do jejich pohodlného a spokojeného života vstoupí drogy. Jednoho dne požijí nadměrnou dávku a Louise umírá. Mousse přežije, ale krátce nato zjistí, že je těhotná. Mousse se cítí ztracená a utíká z Paříže pryč. O několik měsíců, ji však do jejího úkrytu přijede navštívit Louisův bratr.

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

three × two =

Starší příspěvky:
Filmové novinky v kinech od 17. 6. 2010

Bez soucitu Originální nízev: From Paris with Love Režie: Pierre Morel Hrají: John Travolta, Jonatha Rhys Meyers, Kasia Smutniak, Richard...

Zavřít