Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Nejočekávanější snímky května

Prvním snímkem je nová adaptace pověsti o nejslavnějším zbojníkovi Britských ostrovů – Robinu Hoodovi. Hlavní roli přijali Russell Crowe a Cate Blanchett. Do režisérské židle usedl Ridley Scott, takže uvidíme, co toto duo, ověřené už prací na oscarovém Gladiátorovi předvede tentokrát. Autoři včak slibují akci a trošku pozměněný příběh, nuže necháme se překvapit, co z toho bude a jaký úspěch sklidí.

Premiéra se chystá na 13.5. 2010

Druhým lákadlem je nový produkční počin  Jerryho Bruckheimera opět ve spolupráci se společností Disney – Princ z Persie : Písky času. Británii 13. století vyměníme na dávnou Persii, zde Princ Dastan nalezne nebezpečný artefakt v zapadlém horském království. Spolu s nepřátelskou princeznou Taminou musí spojit síly a zastavit krutovládce rozpoutávající písečnou bouři, která může zničit celé lidstvo. Tak zní oficiální synopse filmu. V hlavní roli se můžeme těšit na Jakea Gyllenhaala, Gemmu Artertonovou, Alfreda Molinu a Bena Kingsleye.  Nuže nechme se překvapit,  co si pro nás režiséři Mike Newell a Alexander Witt připravili.

Premiéra filmu je chystaná na 27.5. 2010

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

nineteen + 11 =

Starší příspěvky:
X-Men prequel

Studio 20th Century Fox vyjednává o režisérovi, který přijme práci na chystaném filmu X-Men: První třída. Příběh by měl vyprávět...

Zavřít