Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Kung Fu Panda 2 a Jump Street 21

Hollywood chce v několika následujích letech viditelně vydělávat na pokračováních úspěšných snímků a remaků těch starých.

Na své si tedy přijdou diváci, kteří si zamilovali tlustého pandu Poa z filmu Kung Fu Panda. pandaTen se v prvním díle naučil Kung fu a nyní žije v údolí jako Dračí bojovník spolu se svými přáteli a spolubojovníky Tygřicí, Opičákem, Zmijí, Jeřábem a panem Kudlankou. Idyla však pro všechny končí v okamžiku, kdy se objeví hrozivý zlosyn, který chce požít tajnou nezastavitelnou zbraň na ovládnutí Číny a zničení celého bojového umění Kung fu. Po a ostatní se tak vydávají na cestu skrze celou zemi, aby této hrozbě čelili a pokud možno ji zastavili. Jak však mohou Po a ostatní zničit zbraň, která prý umí zničit Kung fu, tedy to jediné, co ji dokáže zastavit? Statečný panda se bude muset vrátit ke svému tajemnému původu, abyv sobě našel tu sílu, kterou potřebuje, aby zvítězil.

jumpRemaky se v současné době těší velké popularitě a zájmu filmařů neunikl ani seriál Jump Street 21, který se natáčel od roku 1987. Jednu z hlavních rolí hrál Johnny Depp. Na plátech kin se tedy poprvé setkáme s tajnou policejní jednotkou, která se skládá z mladě vypadajících policistů, kteří se infiltrují mezi středoškolské studenty a bojují proti tamní kriminalitě.

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. Depp opět v Jump Street 21 | FilmFan.cz - [...] a stejně tak oblíbenost u diváků. Jednou z jeho prvních rolí byla účast v seriálu Jump Street 21. Režiséři…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

1 + 7 =

Starší příspěvky:
Jeden za všechny a všichni za jednoho!

Ano je to tak, do kin se chystá nová adaptace románu Alexandra Dumase Tři mušketýři. A to ne jedna, ale...

Zavřít