Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Čekají nás slzy a cesta do země Oz

Studio Universal získalo nový snímek. Režije se ujme Gary Shore. Děj se bude odehrávat v Asii, kdesi ve městě Spirit Town, kde ninjové kráčejí nocí, plují na válečných lodích, chrání utajované poháry a pomsta je tu laciná. To je zatím to jediné, co prosáklo na povrch, každopádně je známý název filmu – Cup of Tears.

Druhá zpráva je z jiného soudku, opustíme akci a bová umění a zajdeme se kouknout do pohádky. Vypadá to totiž,  že se Drew Berrymoreová chystá produkovat pokračování populárního příběhu Čaroděj ze země Oz. Ještě není jisté, zda se herečka nepostaví i za kameru a neujme se tentokrát režisérské úlohy, ale už je prý jistý název filmu – Surrender Dorothy. Zápletka by se měla točit kolem Dorotiny pra-pra-pravnučky. Ta se naučí ovládat rubínové pantofle, aby mohla zachránit jak celou zemi Oz, tak i tu naší proti zlé čarodějnici ze Západu.

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

3 × two =

Starší příspěvky:
Lieksa!

2007, Finsko, režie: Markku Pölönen žánr: komedie, drama stopáž: 90 min. Hrají: Peter Franzén, Sanna-Kaisa Palo, Samuli Vauramo, Jenni Banerjee,...

Zavřít