Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Po Mojžíšovi se Ridley Scott pustí do Davida

RidleyScottVypadá to, že se režisér Ridley Scott našel v biblických příbězích. V prosinci zamíří do kin velký výpravný film Exodus: Bohové a králové, jehož trailer měl právě premiéru a už se hovoří o tom, že se hlavním hrdinou jeho dalšího filmu stane král David.

Studio 20th Century Fox najalo Jonathana Stokese, aby se ujal scénáře a přenesl příběh Davida a Goliáše na velké plátno. Kromě Davidova slavného vítězství nad obrem Goliášem se ve snímku dočkáme i jeho vlády jako krále v období po tomto vítězství.

Scott snímek zatím oficiálně „pouze“ produkuje a režise se může ujmout některý z jeho kolegů, ale i studio Fox bude jistě rádo čekat na to, zda se Ridley režie neujme sám.

Dokud nebude hotov scénář, nebudeme vědět nic. Jisté je jen to, že Ridley Scott se po premiéře Exodu vrhne na natáčení thrilleru The Martian s Mattem Damonem v hlavní roli a na cestě je i druhý díl Prométhea.

Zdroj: Variety

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

2 × 5 =

Starší příspěvky:
Dwayne Johnson v další Ludlumově adaptaci?

Studio Universal Pictures se snaží získat Dwaynea Johnsona pro hlavní roli ve filmové adaptaci knih od Roberta Ludluma, autora podle...

Zavřít