Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Herci pracují i mimo kameru

ReneePrvním z nich je herečka Renee Zellweger, která se rozhodla o další produkční počin.  Pro svůj nový projekt získala práva na zfilmování knihy Pillage od Brantlyho Martina.  Příběh vypráví o čtyřech nejlepších přátelích, kteří se rozhodnou okořenit si monotónní život něčím novým. A tím má být hon za nejlepší párty ve městě.  Scénář napsal John Krokidas. Uvidíme, kdo se chopí režie a kdy zazní první klapka.

Druhým je Ken Watanabe, který by se údajně mohl ujmout režie válečného snímku o 442. námořní jednotceKenWatanabePříběh sleduje dění po útoku na Pearl Harbour, kdy byli všichni japonští Američané zavíráni do internačních táborů jako možní spojenci nepřítele. Taková situace však nebyla možná na Hawaii, kde žil příliš velký počet japonských Američanů. Snaha o jejich intervenci by byla příliš nepraktická. Navíc po celých státech bylo několik skupin občasnů japonské národnosti ochotných obojovat pod Americkou vlajkou proti původnímu domovu. Ze směsice dobrovolníků z Hawaie a občanů, kteří složili přísahu věrnosti vznikly vojenské jednotky. Ačkoli jejich rodiny byly v internačních táborech, stala se tato jednotka nejoceňovanější jednotkou Amerického námořnictva. Získala 21 medailí cti.

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

14 − 6 =

Starší příspěvky:
Alenka v říši divů (Alice in wonderland)

2010, USA, režie: Tim Burton Žánr: dobrodružný, fantasy, rodinný Stopáž: 108 min. Hrají: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Geraldine James, Michael Sheen, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway,...

Zavřít