Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Také se točí…

Kromě kasovních trháků, které nás mají přitáhnout do kina, koupit si popcorn, Colu a zaútočit na naše peněženky i dorovodnými produkty (knihy, DVD, trička, postavičky na pití), nás čeká i několik nezávislých snímků. Prvním z nich je Junkhearts.

Děj se točí kolem bývalého vojáka, který je mladým manipulativním párem přemluven, aby jim přenechal svůj dům, který budou využívat jako drogové doupě. Režíruje Tinge Krishnan a pod jeho taktovkou hrají Eddie Marsan, Tom Sturridge a Romola Garaiová.

ChloeMoretzDruhým je drsné drama Hick. Hlavní hrdinkou je třináctiletá těžce životem zkoušená dívka Luli. Oba její rodiče jsou opilci, kteří se každý večer opíjejí v místním baru a když se oba rozhodnou, odejít, musí se o sebe Luli postarat sama. Vezme si tedy pistoli jednoho z rodičů a stopne si auto do Vegas.  Po cestě potkává několik nevhodných týpků, zaplete se do nepovedené loupeže a je znásilněna. Rozhodně se tedy nedá hovořit o nějakém „dojáku.“ Spíš by mě zajímalo, co asi dívka s tou zbraní nakonec provede… Každopádně si ji zahraje Chloe Moretzová, která zazářila jako dětský zabiják ve snímku Kick-Ass.

Třetím je akční thriller Killing Games. Hlavním hrdinou je chudý ťulpas, kterého unesou a pro zábavu on-lineových hráčů jej nutí ke gladiátorskému klání. Hlavních rolí by se měli ujmout Samuel L. Jackson, Kellan Lutz a Katia Winterová.

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

13 − one =

Starší příspěvky:
Dobré vrány se vracejí!

Už je to tak, chystá se nové zpracování filmu Vrána, ve kterém kdysi zazářil Brandon Lee a poté i nešťastně...

Zavřít