Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Filmové novinky v kinech od 15. 7. 2010

Shrek: Zvonec a konec

Originální název: Shrek Forever After

Režie: Mike Mitchell

Žánr: animovaný, rodinný, komedie

Zápletka: Znuděný a zdomácnělý Shrek uzavře dohodu s Rumplcimprcamprem, aby opět získal pocity skutečného zlobra. Je však napálen a poslán do překrouceného Království za sedmero horami, kde je Rumplcimprcampr králem, zlobři jsou loveni a Shrek s Fionou se nikdy nepotkali. Shrek musí opět obnovit svůj svět a získat zpět svou pravou lásku.

Sexy 40

Originální název: The Rebound

Režie: Bart Freundlich

Hrají: Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, Eliza Callahan, Andrew Cherry, Jake Cherry, Kelly Gould, Kate Jennings Grant…

Žánr: komedie, romantický

Zápletka: Sandy odhalí manželovu nevěru, opouští i s dětmi předměstí a stěhuje se do města. Najme si byt nad kavárnou, kde pracuje Agram, muž, se kterým se spřátelila. Agram je ženatý, ale jeho manželka se za něj provdala jen proto, aby získala zelenou kartu a jeho rodina si myslí, že prací v kavárně jen marní čas. Sandy si  Agrama najme, aby se staral od děti, zatímco bude v práci. Velmi rychle vašk zjistí, že je jim dobře a začnou spolu chodit. Je však jejich vztah skutečný, nebo je to jen pro oba způsob, jak se odvázat?

Single Man

Originální název: A single Man

Režie: Tom Ford

Hrají: Colin Firth, Julliane Moore, Nicholas Hoult, Matthew Goode, Jon Kortajarena, Paulette Lamori, Ryan Simpkins, Ginnifer Goodwin, Teddy Sears

Žánr: drama

Zápletka: Profesor George Falconer vyučuje angličtinu na univerzitě v Los Angeles. Po smrti svého dlouholetého partnera nemá už žádnou chuť do života. Rozhodne se proto, že spáchá sebevraždu. Během dne, kdy se to má uskutečnit  však potkává mnoho rozličných lidí. Carlose – španělského emigranta, příležitostného herce a gigola, svou nejlpeší kamarádku Charley a jednoho ze svých studentů Kennyho Pottera. Najde mezi nimi George nový smysl života, nebo to vše jednou pro vždy ukončí?

Pan Nikdo

Originální název: Mr. Nobody

Režie: Jaco Van Dormael

Hrají: Jared Leto, Diane Kruger, Sarah Polley, Lin Dan Pham, Rhys Ifans, Toby Regbo…

Žánr: fantasy, sci-fi, romantický, drama

Zápletka: Nemo Nikdo žije obyčejný život po boku své ženy Elisy a jejich 3 dětí do dne, kdy se realita změní a Nemo se probudí jako stařec v roce 2092. Je nejstaším člověkem světa a také posledním smrtelným, to jej však příliš netrápí. Jediné,co Nema zajímá je to, zda žil ten správný život, miloval správnou ženu a měl děti, které měl mít.

Centurion

Režie: Neil Marshall

Hrají: Dominic West, Michael Fassbender, Olga Kurylenko, Noel Clarke, David Morrissey,
JJ Feild, Axelle Carolyn…

Žánr: akční, dobrodružný, historický

Zápletka: Přeneseme se do Británie, kdy Římské impérium zabíralo většinu Evropy, včetně části zdejších ostrovů. Hlavním hrdinou příběhu je Quintus Dias, jediný voják, kteří přežil útok Piktů na římskou hraniční pevnost. Pod vedením generále Viriluse spolu s legendární devátou legií pochodují na sever, aby smetli Pikty z povrchu zemského a zničili jejich vůdce Garlacona. Záhy je však legie na nepřátelském území přepadena a generál zajmut. Quintus tak má za úkol udržet svou jednotku naživu, osvobodit generále a dostat se bezpečně za římské hranice.

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

19 + seven =

Starší příspěvky:
Filmové novinky v kinech od 8. 7. 2010

Predátoři Originální název: Predators Režie: Nimród Antal Hrají: Danny Trejo, Adrien Brody, Topher Grace, Laurence Fishburne, Alice Braga, Derek Mears,...

Zavřít