Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Filmové zprávy z Asie

I Saw the Devil. Tak se jmenuje nový snímek režiséra Kim Ji-Wooa. Hlavním hrdinou je tajný agent, který se snaží dopadnout psychopatického vraha, který zabíjí jen pro potěšení. Jednou z jeho obětí se stala i agentova snoubenka. Muž se proto rozhodne, že udělá cokoli pro to, aby muže dopadl a uskutečnil tak svou pomstu. Hlavní role vytvořili Lee Byung-Hun a Choi Min-Sik. Premiéra se uskuteční teď v srpnu v Korei.

Let the Bullets Fly je gangsterský snímek s Chow Yun Fatem v hlavní roli. Děj se odehrává ve dvacátých letech minulého století. Šéf gangsterů Zhang přepadne odlehlé provinční městečko vystupujíc jako jeho nový vládce. Tuto identitu Zhang získal od starého Tanga a je odhodlaný si velmi rychle nakrást a zmizet. ovšem velmi rychle potkává svého soka – tyranského šlechtice Huanga. Vše směřuje k smrtelnému souboji rozumu a násilnosti. Režie se ujal Jiang Wen a další role ztvární Carina Lau, Jiang Wen a Ge You. Premiéra v Číně je naplánována na prvního října 2010.

Třetí snímek je z Japonska a jmenuje se The Incite Mill: 7-Day Death Game. Režisér Hideo Nakata vsadil na psychologiský thriller vycházející z románu Honobua Yonezawy. Deseti lidem je nabídnuto 112 000 yenů za hodinu, když se zůčastní budou uzavřeni do domu, kde budou po celou dobu 24 hodin natáčeni. Hned na začátku jsou jim sdělena dvě základní pravidla, která musí dodržet, aby byli po sedmi dnech propuštěni bohatší o 18 milionů yenů. První pravidlo je, že se musí každý do svého pokoje vrátit před desátou večerní a druhé, že experiment bude pokračovat buď sedm dní, nebo dokud nezůstanou naživu jen dva z nich. Vše se zdá snadné, ovšem jen do chíle, kdy hned druhý den je jeden z nich zastřelen. Rolí se ujali Tatsuya Fujiwara, Haruka Ayase, Satomi Ishihara, Tsuyoshi Abe, Shinji Takeda, Aya Hirayama a Masanori Ishii. Premiéra v Japonsku bude 16. října 2010.

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

sixteen − 10 =

Starší příspěvky:
Pixaři rozpohybují letadla

Studio Pixar je bezesporu o třídu dál než všechny ostatní studia specializující se na animované snímky. Mezi jejich úspěšné snímky...

Zavřít