Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Robert De Niro a silvestrovské oslavy

RobertDeNiroRežisér Garry Marshall bude režírovat snímek pod názvem New Year´s Eve. Jedná se o povídkový film, ve kterém se bude hlavní zápletka točit kolem rozličných postav a jejich osudů v období příchodu nového roku. Zájem o účast na filmu mají Robert De Niro, který ztvární zahořklého umírajícího muže ležícího před koncem roku v nemocnici. Michelle Pfeifferová si naopak „střihne“ frustrovanou nerozhodnou výkonnou asistentku a Hilary Swanková producentku novoročního pořadu vysílaného z Times Square bojující s obrovským stresem. Objevit by se měl i Ashton Kutcher jako muž nesnášející všechny novoroční oslavy. Herecké obsazení je tedy hvězdné a natáčet se má začít příští měsíc v ulicích New Yorku.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články:

1 komentář

  1. Na tenhle film se moc těším, protože De Niro je obvykle fantastický. Uvidíme co zajímavého nám tvůrci filmu nabídnou. Třeba z toho vznikne něco podobného jako naši Knoflíkáři, což je podle mě také senzační film.

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

fifteen − 6 =

Starší příspěvky:
Warner Bros. rozšířilo působení na britské ostrovy

Americké studio Warner Bros. expanduje všemi směry. Prohrálo sice bitvu o místo natáčení Hobbita, který i nadále zůstává na Novém...

Zavřít