Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Hilary Swanková v další náročné roli

HilarySwankDo kin se chystá adaptace románu Michelle Wildgenové s názvem You’re Not You. Režie se ujme George C. Wolfe a v hlavní roli se představí Hilary Swanková.

Popis knih je následující:

Bec je nespoutaná. Má poslední léto před tím, než začne chodit na vysokou školu. Jejím milencem je ženatý profesor, nemá zájem o školu a nemá ani tu nejmenší představu o své kariéře. Přijme proto práci jako ošetřovatelka 36 leté ženy Kate, která onemocněla roztroušenou sklerózou. Před nemocí byla Kate stylovou a dominantní ženou, manžerkou v reklamně a výbornou kuchařkou. Obě ženy spolu tráví většinu dne a Bec začne od Kate přijímat její důmyslnost a smyslnost, vaří pro ni, sdělují si tajemství a nakonec začne žít Bec svůj vlastní život pod Katiným vlivem. Díky intenzivnímu vztahu ke Kate, začne Bec pochybovat o studiu na škole. A když se Katino manželství zvrne do nebezpečné oblasti, musí si Bec zvolit mezi tím, zda se vrátit ke starému životu nebo začít úplně nový.

Natáčení začne  v listopadu v Los Angeles a Hilary se kromě hlavní role ujme i produkce.

Zdroj: Variety

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

4 × 5 =

Starší příspěvky:
Nicolas Cage obviní z vraždy nakladatelství

Richard Kelly se ujme scénáře a režie nového kriminálního dramatu odehrávajícího se u soudního dvora s názvem Amicus. Nicolas Cage...

Zavřít