Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Trailery 9. 11. – 19. 11.

Last Night

lastnightJoanna a Michael Reedovi byli spokojeným manželským párem. Ovšem nyní dostal Michael v práci novou velmi atraktivní kolegyni, která jej nesmírně přitahuje a navíc spolu mají odjet na služební cestu. Joanna samozřejmě žárlí a zůstává sama doma, ale ne na dlouho. Náhodou potkává na ulici svou bývalou lásku. Dokáží oba manželé odolat pokušení, nebo vezme jejich manželství za své?

Režie: Massy Tadjedin

Žánr: Drama, romantický

Hrají: Keira Knightley, Sam Worthington, Eva Mendes, Guillaume Canet, Griffin Dunne, Anson Mount

Zhlédnout trailer

Jane Eyre

janeeyreJana Eyrová je dnes již klasickým romantickým románem Charlotte Brontëové. Po ne příliš radostém dětství se dospěláJana vydává do světa jako vychovatelka. Dostane práci v rodinném sídle Thornfield, kde se má starat o neteř pana Rochestera. A právě pak Rochester je jedinou vráskou na Janině čele. Jeho neurvalost a odtažité chování ji pobuřuje i láká. Brzy se tito dva lidé překvapivě sblíží a stávají se přáteli. Jejich vztah má dokonce šnaci přeměnit se i v něco pevnějšího a krásnějšího. Ovšem je zde ještě jedno temné a nebezpečné tajemství, které pan Rochester urputně schovává.

Režie: Cary Fukunaga

Žánr: Drama, romantický, historický

Hrají: Mia Wasikowska, Michael Fassbender, Imogen Poots, Jamie Bell, Judi Dench, Sally Hawkins

Zhlédnout trailer

The Eagle

eagleVe Skotské divočině se ztratila devátá římská legie. Proto do Británie přijíždí mladý centurion Marcus Aquila, aby rozluštil záhadu jejího zmizení a očistil jméno svého otce, který celé legii velel. Vydává se tak na cestu přes Hadriánův val do nezmapovaného území Kaledonie. Potkává domorodé kmeny, vyrovnává se s památkou na otce a snaží se opět získat zlatého orla – znak deváté legie a vrátit jej do Říma.

Režie: Kevin Macdonald

Žánr: Drama, historický

Hrají: Channing Tatum, Jamie Bell, Mark Strong, Donald Sutherland, Denis O´Hare

Zhlédnout trailer

Little Fockers

littlefockersGreg a Pam mají již pětiletá dvojčata a bojují s všedními radostmi i starostmi rodičovství. Greg naví právě neprochází šťastným obdobím. Má krizi středního věku a bilancuje nad tím, zda je dobrý otec, manžel a hlava rodiny. Není tedy divu, že se o dění v rodině začne velmi zajímat Jack, Gregův tchán, kterého trvalo tak dlouho přesvědčit, že si Pam vybrala dobře. Válka mezi oběma muži je tedy opět na spadnutí.

Režie: Paul Witz

Žánr: Komedie

Hrají: Ben Stiller, Teri Polo, Dustin Hoffman, Robert De Niro, Blythe Danner, Barbra Streisand, Jessica Alba, Owen Wilson

Zhlédnout trailer

Battle: Los Angeles

battleNa zemi dorazila mimozemské invaze, kterou se v Los Angeles rozhodla zastavit četa mariňáků.

Režie: Jonathan Liebesman

Žánr: Akční, sci-fi

Hrají: Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez, Bridget Moynahan, Joey King, Taylor Handley

Zhlédnout trailer

Season of the Witch

Je 14. století a jeden z křižáků se vrací domů. Jeho zem je však zasažena morovou ranou. Dvěma rytířům je nařízeno, aby přivedli dívku obviněnou z čardějnictví před církevní soud do místního kláštěra. Mniši se totiž domnívají, že její kouzla jsou zdrojem moru, začnou proto s řadou rituálů, aby nákazu vymýtili. Ovšem jednomu z rytířů není její osud lhostejný a chce dohlédnout na spravedlivé zacházení a proces. Jeho názor ho však postaví před největší a nejničivější sílu, kterou kdy potkal.

Režie: Dominic Sena

Žánr: Dobrodružný, fantasy, drama

Hrají: Nicolas Cage, Ron Perlman, Stephen Campbell Moore, Claire Foy, Christopher Lee, Robert Sheehan,

Zhlédnout trailer

The Mechanic

mechanicArthurovi Bishopovi přezdívají Mechanik, protože je nájemným zabijákem s úžasným talentem zabíjet. Je netečný a naprosto prefesionální. Ovšem jednoho dne je zavražděn jeho učitel a přítel Harry. V tu chvíli chce Arthur odpovědné lidi pod drnem, ovšem jeho práce se značně zkomplikuje, když jej se stejným úkolem osloví Harryho syn Steve a navíc chce zaučit v oboru. Vzniká tak smrtonosná dvojice učitele a žáka jdoucí za pomstou. Ovšem brzy se jejich cíl stane jedním velkým problémem pro ně samé.

Režie: Simon West

Žánr: Akční, drama, thriller

Hrají: Jason Statham, Ben Foster, Donald Sutherland, Mini Anden, Christa Campbell

Zhlédnout trailer

Red Riding Hood

Středověká vesnice je ohrožovaná vlkodlakem. V ní žije i dívka jménem Valerie, která se zamiluje proti přání rodiny do osiřelého dřevorubce Petera. Situaci navíc značně zkomplikuje příchod otce Solomona honícího čarodějnice a snažícího se z vesnice vymítit zlo.

Režie: Catherine Hardwicke

Žánr: Drama, Thriller

Hrají: Amanda Seyfried, Lukas Haas, Gary Oldman, Shiloh Fernandez, Billy Burke, Julie Christie, Virginina Madsen

Zhlédnout trailer

The Green Lantern

Zápletka se točí kolem pilota Hala Jordana, muže jež se stane superhrdinou. Jeho předchůdce Abin Sur člen skupiny Green Lantern, která má za úkol chránit mír a zákon v celém vesmíru, zahynul na Zemi. Před svou smrtí však předá Halovi svou sílu ukrytou v zeleném prstenu, který Halovi propůjčí takové schopnosti, které si schopen představit. Kromě nich však Hal získá i členství v intergalaktické policii – v jednotkách Green Lantern.

Režie: Martin Campbell

Žánr: Akční, sci-fi

Hrají: Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong, Temuera Morrison

Zhlédnout trailer

Cars  2

Hlavní postavou bude opět závodní auto Blesk McQueen a jeho přítel Burák. Společně vyrážejí na cestu za titulem světového Grand Prix o nejrychlejí auto světa. Díky tomu opouštějí Ameriku a vydávají se za moře. Ovšem cesta k titulu je hodně trnitá a plná překvapení. Burák se dokonce zaplete do mezinárodní špionáže. V tu chvíli musí stíhat dvě věci najednou – pomáhat Bleskovi a pokračovat ve špinážní misi.

Režie: John Lasseter, Brad Lewis

Žánr: Animovaný, dobrodružný, rodinný

Zhlédnout trailer

Cowboys and Aliens

Podíváme do malého westernového městečka, které se potýká s jedním problémem. Tím je bezohledný plukovník Woodrow Dolarhyde mající nutkavou potřebu, aby šlo vše přesně podle jeho vlastních představ. Ovšem do cesty se mu připlete Jake Lonergan, muž bez vzpomínek, ale se zářivým vynálezem kolem zápěstí. Brzy po jeho příjezdu dorazí do městečka i vesmírné lodě a začnou ničit. Místní obyvatelé, tak budou muset zapomenout na své přesudky a spojit se spolu s indiánskými obyvateli, aby čelili nové neznámé hrozbě.

Režie: Jon Favreau

Žánr: Western, sci-fi

Hrají: Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Sam Rockwell, Adam Beach, Noah Ringer

Zhlédnout trailer

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

5 × two =

Starší příspěvky:
Cowboys and Aliens – trailer

Podíváme do malého westernového městečka, které se potýká s jedním problémem. Tím je bezohledný plukovník Woodrow Dolarhyde mající nutkavou potřebu,...

Zavřít