Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Aquaman do kin?

aquamanKomiksoví hrdinové jsou v posledních několika letech velmice oblíbení a není divu, že se objevují stále další, kteří mají svou vlastní šanci ožít na filmovém plátně. Konec konců zdrojů a nápadů je nepřeberné množství. Podle posledních zpráv se prý připravuje i film jehož hlavním hrdinou bude Aquaman pocházející od DC comics.

Kdo by tohoto komikosvého hrdinu neznal, vězte, že dokáže myšlenkově komunikovat s obyvateli mořského světa. Kromě toho je však uzpůsobený i životu pod vodou, dokáže zde dýchat, je odolný výči vysokému tlaku a nízkým teplotám, díky čemuž je nezranitelný palnými zbraněmi. Dokonale vidí ve tmě, výborně slyší a slabý je jen na souši až po určité době. Po ztrátě ruky ji nahradil robotickou rukou, kterou však později nahradila ruka vytvořená z vody, kterou mu věnovala Jezerní paní. Díky tomu dokáže Aquaman zabít kohokoli pouhým dotykem, neboť vodní ruka z něj vysaje všechnu vodu. To však rozhodně nejsou jediné schopnosti, které tento hrdina má. Nechci je však všechny vyjmenovávat, to by bylo na dlouho.

Nechme se překvapit, zda se film skutečně natočí a jaké schopnosti tomuto hrdinovi tvůrci ponechají.

Zdroj: CB

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

18 − 13 =

Starší příspěvky:
Deadpool – nový komiksový a filmový antihrdina

Hollywood se vrhl na natáčení nového filmu založeného na komiksovém příběhu od Marvelů. Hlavní hrdina se jmenuje Wade Wilson neboli...

Zavřít