Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Trailery 7. 12. – 10. 12. 2010

Arthur Christmas

Arthur Christmas odhaluje tajemství, které trápí mnoho dětí světa. Jak dokáže Santa Claus rozvážet všechny dárky během jediné noci? Tajemství je skryto v jasné ultra technologické operaci probíhající pod Severním pólem.

Režie: Barry Cook, Sarah Smith

Žánr: Animovaný, rodinný, pohádka

Zhlédnout trailer

Outcast

Petronella je skotská cikánka zamilovaná do Fergala irského pocestného. Jejich vztah je však od počátku odsouzený ke skáze. Navíc se v kraji objeví monstrum, zabíjející místní lidi. Fegalova matka Mary ovládá kouzla a magii, kterými se snaží sebe i syna chránit. Po jejich stopách však jdou ještě dva irští pocestní, členové magického kultu. Dokáží monstrum porazit?

Režie: Colm McCarthy

Žánr: Horor

Hrají: Kate Dickie, James Nesbitt, Ciarán McMenamin, Niall Bruton, Hanna Stanbridge

Zhlédnout trailer

The Rite

Americký kněz odjíždí do Itálie studovat vymítání duchů poté, co Vatikán povolá do zbraně všechno duchovenstvo z důvodu přívalu démonických sil. Mladíka se po příjezdu ujímá otec Lucas, neboť nováček nemá ani nejmenší ponětí, co ho zde čeká.

Režie: Mikael Håfström

Žánr: Drama, horor, thriller

Hrají: Anthony Hopkins, Alice Braga, Toby Jones, Ciarán Hinds, Rutger Hauer

Zhlédnout trailer

Rio

Blue je modrý domácí papušek žijící v malém městě v Minnesotě. Jednoho dne však potkává svobodomyslnou Jewel, spolu s ní se vydává na dlouhou dobrodružnou cestu do Ria de Janeira. Ovšem má to jeden háček – Blue se bojí létat. Což je pro papouška poměrně velký problém.

Režie: Carlos Sladanha

Žánr: Animovaný, komedie, rodinný

Zhlédnout trailer

Poslední z Aporveru

Ve fantastickém světě Aporveru rostou tisíc metrů vysoké houby, jako základy pro lidská města a hlavními dopravními prostředky jsou větrem poháněné létací stroje. Hlavními hrdiny příběhu jsou dvě děti, které musí spojity síly, neboť jsou poslední nadějí na záchranu planety Aporver.

Režie: Tomáš Krejčí

Žánr: Fantasy

Hrají: Filip Cíl, David Vobořil, Jana Pidrmanová, Petr Forman, Tami Stronach, Bořivoj Navrátil, Naděžda Prchalová – Vicenová, Tomáš Klus

Zhlédnout trailer

Tournée (On Tour)

Režisér se pustil do adaptace knihy od francouzské spisovatelky Colette. Ta v knize líčí sprostější stránku francouzského života. Láska je až v pozadí, v popředí je sex. Scény točily skutečné tanečnice kabaretů a to před skutečným publikem, vše je autentické a opravdové. Tudíž i mládeži nepřístupné.

Režie: Mathieu Amalric

Žánr: Drama, komedie

Hrají: Miranda Colclasure, Suzanne Ramsey, Dirty Martini, Julie Atlas Muz, Angela de Lorenzo

Zhlédnout trailer

Real Steel

Příběh se odehrává v blízké budoucnosti. Touha po klasickém lidském boxu již vyhasla a roli v ringu proto přebírají roboti. Hlavním hrdinou příběhu je Charlie Kenton bývalý boxer, nyní promotér, který se rozhodne trénovat vyřazené robota, když v něm rozpozná talent a možného šampiona. Během cesty na vrchol Charlie zjišťuje, že má jedenáctiletého syna Maxe, který chce poznat svého otce a začne mu pomáhat v jeho práci.

Režie: Shawn Lewy

Žánr: Sci – fi, akční, drama

Hrají: Hugh Jackman, Kevin Durand, Evangeline Lilly, Hope Davis, Dakota Goyo

Zhlédnout trailer

Kill the Irishman

Skutečný příběh vraha Dannyho Greenea, který v sedmdesátých letech pracoval pro mafii v Clevelandu.

Režie: Jonathan Hensleigh

Žánr: Akční, kriminální

Hrají: Ray Stevenson, Val kilmer, Christopher Walken, Vincent D´Onofrio, Vinnie Jones

Zhlédnout trailer

Transformers 3

Závody mezi USA a Ruskem v dobytí vesmíru měli větší účast robotů, než si kdo dokázal představit. Sam Witwicky se snaží vyřešit si svůj život jako dospělý, zatímco naváže kontakt s Optimem a ostatními. Hlavním záporákem je Shockwave, deceptikonský kyklopský robot, který měl původně chránit Cybertron. Svou vládu nad planetou však ukončil, když se Deceptikoni a Autoboti přemístili na Zem. Nikdy nebyl na zemi, takže nemá ani pravou podobu pozemksých strojů.

Režie: Michael Bay

Žánr: Sci – fi, akční

Hrají: Shia LaBeouf, Josh Duhamel, Rosie Huntington – Whiteley, John Malkovich, Patrick Dempsey

Zhlédnout trailer

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

four × 2 =

Starší příspěvky:
Kill the Irishman – trailer

Skutečný příběh vraha Dannyho Greenea, který v sedmdesátých letech pracoval pro mafii v Clevelandu. Režie: Jonathan Hensleigh Žánr: Akční, kriminální...

Zavřít