Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Trailery 27. 1. 2011 – 2. 2. 2011

Monogamy

Theo se bojí přibližující se svatby a nudí jej práce svatebního fotografa. Rozhodne se proto svou špatnou náladu zlepšit novým koníčkem. Nechá se najímat klinety, kteří po něm chtějí tajné fotografie sebe sama, jak se chovají během dne. Vše jde dobře do doby, než si Theovy služby objedná sexy exhibicionistka. Theo se stává posedlým jejím sledování během dne i nocí a staví jej před nebezpečné otázky ohledně vlastního sexuálního života.

Režie: Dana Adam Shapiro

Žánr: Drama

Hrají: Chris Messina, Rashida Jones, Meital Dohan, Zak Orth, Ivan Martin, Sarah Burns

Zhlédnout trailer

Bridesmaids

Annie je půvabná mladá žena, její život je však jeden velký zmatek. Jednoho dne se však dozví, že se jí zasnoubila nejlepší kamarádka a chystá se svatba. Annie se samozřejmě okamžitě stává hlavní družičkou. Ocitá se tak v kolotoči svatebních rituálů, v nichž láskou zhrzená a opuštěná žena trpí jako zvíře. Přesto Annie zatne zuby a všem dokáže, jak daleko se dá zajít, pokud někoho milujete a záleží vám na něm.

Režie: Paul Feig

Žánr: Komedie

Hrají: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Wendi McLendon-Covey, Ellie Kemper, Melissa McCarthy, Chris O’Dowd, Matt Lucas, Jill Clayburgh, Rebel Wilson, Michael Hitchcock

Zhlédnout trailer

Ironclad

V roce 1215 byl král Jan nucen podepsat Magna Chartu zajišťující lidem svobodu a ustanovující základní anglická práva. Jelikož byl však k podpisu listiny donucen, vydal se na válečnou výpravu po celé zemi, aby opět získal absolutní moc. Ovšem k totálnímu vítězství mu stojí v cestě jeden poslední hrad – Rochester a jeho posádka.

Režie: Jonathan English

Žánr: Akční, dobrodružný, drama

Hrají: James Purefoy, Brian Cox, Kate Mara, Paul Giamatti, Derek Jacobi, Jason Flemying, Aneurin Barnard

Zhlédnout trailer

Incendies

Když se dvojčata Jeanne a Simon setkají u notáře, aby jim přečetl poslední vůli jejich matky, dostanou dvě obálky. Jedna je pro otce, o kterém si mysleli, že zemřel a druhá pro bratra, o kterém nikdy neslyšeli. Záhadné dědictví donutí Jeanne k rozhodnutí vydat se do Středního Východu pátrat po svých kořenech. Simon o něco takového nejeví ani ten nejmenší zájem, ovšem nechce nechat odjet sestru samotnou, a tak se vydává na cestu s ní. Brzy zjišťují, že jejich matka byla kdysi jiná, než jakou ji znali. Postupně odhalují tajemství krutého osudu a nobyčejnosti ženy, která je přivedla na svět.

Režie: Denis Villeneuve

Žánr: Drama

Hrají: Lubna Azabal, Mélissa Désormeaux-Poulin, Maxim Gaudette, Rémy Girard

Zhlédnout trailer

Cedar Rapids

Tim nikdy neopustil rodné město. Nyní je mu 34 let a poprvé má jet na shormáždění pojišťovací společnosti, pro kterou pracuje. Musí zde zachránit firmu před úpadkem. Ovšem problémem je, že Tim nemá ani tu nejmenší představu o tom, jak to v moderním světě chodí. Vypadá to tedy, že bude velmi snadnou kořistí, pro ostatní účastníky.

Režie: Miguel Arteta

Žánr: Komedie

Hrají: Ed Helms, John C. Reilly, Sigourney Weaver, Anne Heche, Stephen Root, Kurtwood Smith, Alia Shawkat, Mike O’Malley, Rob Corddry, Seth Morris

Zhlédnout trailer

Even the Rain

Film proplétá dva příběhy – historický a současný dohromady. Prvním je příjezd Kryštofa Kolumbuse do Ameriky a druhým je boj o vodu v Cochabambě v roce 2000. Film nás tak vede k natáčení  historického filmu o kolonizaci Ameriky v malém bolívijském městě. Jedna realita se odvíjí na plátně, zatímco ta druhá mnohem dramatičtější přímo vede nás. Někteří lidé totiž stále nemají téměř žádná práva, ani sbírat deštovou vodu.

Režie: Iciar Bollain

Žánr: Drama

Hrají: Luis Tosar, Gael Garcia Bernal, Juan Carlos Aduviri, Raúl Arévalo, Cassandra Ciangherotti, Vicente Romero

Zhlédnout trailer

Cold Weather

Doug přerušil práci jako forenzní vědec a rozhodl se vrátit domů do Portlandu. Nastěhuje se k sestře a začne pracovat v místní ledárně. Velmi brzy se však naskytne příležitost uplatnit zkušenosti a schopnosti detektiva, když zmizí jeho bývalá láska Rachel. Vytvoří si tým zchátralých starých detektivů a vydá se po stopách Racheliných tajemství vedoucích k jejímu zmizení.

Režie: Aaron Katz

Žánr: Komedie, krimi, mysteriózní

Hrají: Chris Lankenau, Raúl Castillo, Trieste Kelly Dunn, Barry Seltzer

Zhlédnout trailer

Soul Surfer

Tento snímek vypráví pravdivý příběh Bethany Hamiltonové, nadějné surfařky, která přišla při útoku žraloka o ruku. Přesto se nevzdala a pustila se do boje se všemi překážkami, aby se opět stala světovou šampionkou v surfování.

Režie: Sean McNamara

Žánr: Biografický, drama

Hrají: Dennis Quaid, Helen Hunt, AnnaSophia Robb, Carrie Underwood, Lorraine Nicholson, Kevin Sorbo, Jeremy Sumpter

Zhlédnout trailer

The Roommate

Sára studuje vysokou školu a vše se zdá v pořádku. Jednoho dne je však ohrožena její bezpečnost poté, co získá novou spolubydlící Rebeccu, vyšinutou prvňačku, která je jí doslova posedlá.

Režie: Christian E. Christiansen

Žánr: Thriller

Hrají: Leighton Meester, Minka Kelly, Cam Gigandet, Aly Michalka, Danneel Harris, Frances Fisher, Billy Zane

Zhlédnout trailer

Peep World

Na rodinné oslavě 70. narozenin otce 4 sourozenců se všichni dohodnou, že dají souhlas k tomu, aby nejmladší z nich vydal svůj román popisující nejintimnější tajemství jejich rodiny.

Režie: Barry Blaustein

Žánr: Komedie

Hrají: Michael C. Hall, Sarah Silverman, Rainn Wilson, Ben Schwartz, Judy Greer, Kate Mara, Taraji Henson, Lesley Ann Warren, Ron Rifkin

Zhlédnout trailer

Beginners

Oliver je mladý muž, kterého jednoho dne tvrdě zasáhnou dvě informace, které mu sdělí vlastní otec. První je, že otec umírá na poslední stádium rakoviny a druhým je fakt, že je homosexuál a má mladého milence. Oběma těmto pravdám se bude muset Oliver postavit a nějak se s nimi vyrovnat.

Režie: Mike Mills

Žánr: Drama

Hrají: Ewan McGregor, Christopher Plummer, Melanie Laurent, Goran Visnjic, Mary Page Keller

Zhlédnout trailer

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

8 − 8 =

Starší příspěvky:
Beginners – trailer

Oliver je mladý muž, kterého jednoho dne tvrdě zasáhnou dvě informace, které mu sdělí vlastní otec. První je, že otec...

Zavřít