Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Transformers 4 a 5?

Třetí díl série filmů o autobotech Transformers: Dark of the Moon, vydělal přes 1 bilion dolarů, nikoho proto nepřekvapí, že filmaři uvažují o čtvrtém dílu. Zájem o spolupráci se studiem Paramount Pictures má společnost Hasbro – jeden z předních výrobců hraček. O pokračování filmových příběhů stojí i režisér Michael Bay a producent Steven Spielberg, kteří se účastnili společného vyjednávání.

Hned další den ráno se však ve filmových kruzích začalo spekulovat o tom, že by nemělo zůstat jen u jednoho pokračování. Do kin by tak nakonec mohl zamířit i pátý díl Transformers. Variety navíc uvedlo, že Shia LaBeouf, který v předchozích třech dílech zazářil, nemá zájem o další spolupráci a že jeho místo by měl údajně nahradit Jason Statham.

Ovšem to jsou jen zvěsti! Jednou věcí si však přeci jen jisti být můžeme – že až se něco podepíše, budeme první, kdo se to dozví. Konec konců bez fanoušků se to neobjede. Kdo by pak nakupoval lístky, postavičky a všechny ostatní podpůrné produkty, které ve finále vydělávají více než samotné filmy?

Zdroj: THR, Variety

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

2 × 3 =

Starší příspěvky:
Koukněte se na agenta Coulsona v akci

Studio Marvel natočilo druhý krátký film, který nese název A Funny Thing Happened on the Way to Thor's Hammer. Kraťas...

Zavřít