Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Začalo natáčení Expendables 3 – známe zápletku i herecké obsazení

Expendables2PLNovy2Včera odpoledne začalo natáčení snímku The Expendables 3 v Bulharsku ve filmových studiích Nu Boyana v Sofii. U této příležitosti vydalo studio Lionsgate tiskovou zprávu, ve které se poprvé můžeme dočíst, jak herecké obsazení, tak i zápletku.

Na plátně se objeví staří dobří známí Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews a Arnold Schwarzenegger, k nim se připojí Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mel Gibson, Harrison Ford, Kellan Lutz, Ronda Rouseyová, Victor Ortiz a Glen Powell.

V třetím pokračování se Barney, Christmas a zbytek jejich týmu setkají s Conradem Stonebanksem, s kterým před lety Barney Expendables zakládal. Stonebanks se nakonec stal bezohledným obchodníkem se zbraněmi a tím, koho byl Barney nucen zabít… tedy aspoň si to myslel. Stonebanks už jednou smrt přechytračil a nyní hodlá s Expendables skoncovat. Barney má ale jiné plány, hodlá starou krev nahradit novou a přivádí do týmu nové členy – mladší, rychlejší a techničtější. Poslední mise tak bude soubojem mezi klasickou starou školou a novou vysoce kvalifikovanou.

Režíruje Patrick Hughes, Dan Bradley má na starosti režii druhého štábu a autory scénáře jsou Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt a Sylvester Stallone.

Premiéra je v plánu na 15. srpna 2014.

Zdroj: Lionsgate

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

twenty − 17 =

Starší příspěvky:
Vin Diesel povede Vojáky slunce

Vin Diesel nemá o práci nouzi, nejdříve se upsal Marvelu k dabování Groota ve snímku Guardians of the Galaxy a...

Zavřít