Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Piráti 5 budou, Lone Ranger se posouvá

Magazín Hollywood Reporter měl příležitost zpovídat producenta Jerryho Bruckheimera. Otázky padly i na téma pátého pokračování Pirátů z Karibiku. Jerry se nechal slyšet, že na něm pracují a že mají již dokonce v ruce hotový scénář. Zatím ale filmaři vyčkávají neboť si myslí, že může být ještě lepší.

V současné době je však v plném proudu práce na snímku The Lone Ranger s Johnnym Deppem a Armie Hammerem v hlavních rolích. Jerry uvedl, že režisér Gore Verbinski pilně pracuje na snížení rozpočtu a přípravě scén pro studio Disney a zároveň vysvětlil proč bylo posunuto datum premiéry. Původně měl Lone Ranger zamířit do kin již v prosinci 2012, ale nakonec byl vybrán květen 2013. Podle Jerryho je to lepší datum, jelikož v prosinci by Lone Ranger stál proti Hobitovi Petera Jacksona a snímku World War Z. Současný termín je prý ideální – týden po šestém díle Rychle a zběsile a týden před premiérou nového Supermana.

Zdroj: THR

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

18 + nineteen =

Starší příspěvky:
Al Capone v prachu

Do kin by se mohla dostat další adaptace grafického románu. Solipsist Films plánují zfilmovat komiks In the Dust. Příběh se...

Zavřít