Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Sin City 2

Robert Rodriguez se na letošním Comic Conu nechal slyšet, že má připravený scénář pro pokračování úspěšného snímku Sin City a že by natáčení mělo začít před koncem letošního roku. MTV mělo o víkendu možnost hovořit s Frankem Millerem a dozvědělo se od něj několik novinek. První je, že natáčení pravděpodobně začne až na jaře 2012 a že na scénáři se ještě dodělávají nějaké kosmetické úpravy. Miller však zároveň potvrdil, že se skutečně vrátí jak postava Nancy Callahanové (Jessica Alba), tak i Marva (Mickey Rourke).

Sin City 2 je adaptací knihy A Dame to Kill For, ale bude obsahovat i krátký příběh Just Another Satruday Night a dva zcela nové příběhy. Jeden je s Nancy a přišel jsem s ním s ohledem na film, aby byly oba snímky i děj lépe provázány,“ uvedl Miller.

Součástí příběhu Just Another Saturday Night je Marv, kolem kterého se příběh točí. Součástí dalších příběhů jsou však i jiné známé postavy – Gail (Rosario Dawson), Miho (Devon Aoki) a Manute (Michael Clarke Duncan). Hlavním hrdinou snímku však bude Dwight McCarthy (Clive Owen), který prodělal významnou operaci obličeje.

Zda se do svých rolí vrátí i původní herci se však ještě neví.

Zdroj: MTV

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

eighteen − five =

Starší příspěvky:
In the Land of Blood & Honey – trailer

Příběh nás zavede zpět do 90. let, kdy zuřila válka v Bosně. Odvážný snímek ukazuje násedky nedostatku politické vůle zasáhnout...

Zavřít